Ana sayfa Dizi Haberleri Sen anlatma artık! Vedat’a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır!

Sen anlatma artık! Vedat’a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz- atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi, uzun süredir izleyenlerinin yüzünü güldüremiyor!

İlk sezonda sahiplendikleri Nefes ve Tahir (NefTah) hikayesini mumla arayan izleyici, sosyal medyada isyanın sesini yükseltmeye çalışıyor!

Dizinin ilk yayınlandığı dönemlerdeki havasını bulamayan takipçiler, hikayeyi kuran senaristlerin ayrılmasından sonra, her fırsatta diziyi eleştirmeye devam ediyor.

İkinci sezonda Erkan Birgören’in yazmaya başladığı senaryoyu sürekli eleştiren kimi izleyiciler, sosyal medyada yaz boyunca tepkilerini de sürdürmüşlerdi.

Özellikle Vedat’ın ölümünden sonra bir türlü izleyenlerin gözüne giremeyen Sen Anlat Karadeniz dizisi, ilk sezonun hatırına hala izlediklerini söyleyen kimi takipçilerin eleştirilerine maruz kalmaya devam ediyor.

Diziye katılan ve Gülper Özdemir’in oynadığı Hazan karakterinin gitmesi için yaz boyunca sosyal medyada kampanyalar bile yapıldı.

Yeni sezonda ise yeni karakterler diziye dahil oldu ama izleyici hiç mutlu olmadı! Sevdikleri ve alıştıkları hikayenin dışında başka hikayeler izlemek istemeyenler, sosyal medyada yorumlar yapmaya devam ediyorlar.

Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 19

Yapımcı Osman Sınav ve senarist Erkan Birgören’e seslerini duyurmaya çalışanlar, öyle tavırlar sergiliyor ki görmeniz lazım!

Kimileri duyuru yaparak reytingi düşürmek ve seslerini duyurmak için izleyenlere çağrı yapıyor.

Sen Anlat Karadeniz’in kimi izleyenleri ise eski bölümleri hatırlatarak yeni bölümleri izlemeyeceklerini söylüyorlar.

Bazıları eski sezondaki sahneleri yayınlayıp artık hikayenin bittiğini ve başka bir dizi izlediklerini söylerken, bazıları da Tahir’in eline silah almasıyla birlikte karakterin iyice bozulmasına tepki veriyor.

Görünen o ki Sen Anlat Karadeniz dizisi, izleyicisini mutlu edemiyor! En azından sosyal medyada yapılan yorumlara bakıldığında, bu sezonun zorlu geçeceği de anlaşılıyor!

Durum sadece izleyicinin beğenip beğenmemesiyle de ilgili değil üstelik! Sen Anlat Karadeniz’in Çarşamba akşamları karşısında yeni rakipleri olacak. Aynı zamanda geçtiğimiz sezon başlayan Star TV’nin Kuzgun dizisi de hayli iddialı dönüyor! Bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekranda olacak!

Tüm bu gelişmelere bakıldığında Sen Anlat Karadeniz ile ilgili sosyal medyada devam eden eleştiriler daha da sürecek gibi görünüyor!

Bakın izleyenler neler neler söylüyorlar?

Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 20 Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 21 Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 22 Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 23 Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 24 Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 25 Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 26 Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 27 Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 28 Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 29 Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 30 Sen anlatma artık! Vedat'a bile rahmet okuttular! Sen Anlat Karadeniz izleyicisinden çok ilginç tavır! 31