Ana sayfa Dizi Haberleri Her Yerde Sen dizisine sürpriz bir isim, sürpriz bir karakterle geliyor!

Her Yerde Sen dizisine sürpriz bir isim, sürpriz bir karakterle geliyor!

tarafından zk zk

Fox TV’de ekrana gelen Her Yerde Sen dizisi, yaz dizisi olarak başlasa da reytingleri iyi gidince sezonda da devam ediyor.

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın başrolünde yer aldığı ve Karga7 Pictures yapımı olan diziye yeni isimler dahil olmaya da devam ediyor.

Pusat ve Andıç’ın ekran partnerliğinin beğenilmesiyle birlikte dizi yoluna devam etmekte. Ancak tabii hikayeyi de çeşitlendirmek adına yeni isimler zaman içinde diziye dahil oluyor.

Son gelen isim ise güzel ve başarılı bir iş kadını olan Eylül karakteri. Bu karakteri ünlü oyuncu Beste Kökdemir oynayacak.

Her Yerde Sen dizisine sürpriz bir isim, sürpriz bir karakterle geliyor! 7

14. bölümle birlikte izleyici ile buluşacak olan Beste Kökdemir, dizide 30’lu yaşlarının başlarında güzel ve başarılı bir iş kadınını oynuyor. Eylül, ekonomi okuduktan sonra yurt dışında çalışma hayatına başlamıştır. Yıllar sonra İstanbul’a döner ve Artemim’de çalışmaya başlar. Fakat Eylül’ün geçmişi, yeni iş arkadaşları Demir ve Selin’le ortak bir noktada kesişecektir.

İzleyici şimdi Eylül’ün, Selin ve Demir’in hayatında nasıl bir duruma yol açacağını heyecanla bekliyor!

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme aldığı ‘Her Yerde Sen’, 14. bölümüyle 20 Eylül Cumasaat 20.00’de FOX’ta.