Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlatma Karadeniz günleri geldi! Benim Adım Melek, SAK’ı sallıyor

Sen Anlatma Karadeniz günleri geldi! Benim Adım Melek, SAK’ı sallıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Sen Anlat Karadeniz için olmaz denilen oluyor, fekalet senaryosu kapıda! Sen Anlat Karadeniz izleyicileri sosyal medyada yazdı, durmadı yazdı, durmadı yazdı… Ama duyan olmadı.

58. bölümde Nefes ve Tahir’in Yiğit ile romantik sahnesi izleyicinin mesajını aldıkları şeklinde algılandı ama reytingler pek de izleyicinin mesajı aldığını göstermiyor.

Osman Sınav’ın aksi tutumu, atv’nin kayıtsızlığı ile bir efsane yavaş yavaş Karadeniz’in dibini boyluyor…

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrolünde yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, bir dönem reytingin kralıydı… Şimdi ise ayakta kalabilmek için adeta çırpınmaya başladı.

2 Ekim 2019 Çarşamba gününün reyting tablosu ibretlik..

Artık ‘Sen Anlatma Karadeniz’ diyor izleyici…Peki nereden mi çıkartıyoruz bunu, tabii ke reytinglerde gelinen noktanın artık tutunmak için tek bir dalın kalmasından….

AB GRUBUNDA SAK’IN ADI YOK

AB grubunda artık Sen Anlat Karadeniz’in adı yok… 1.75 reyting ile 17. olabildi… Halbu ki ilk sezonunda kat ve kat fazla reytingi bu gruptan alabilmekteydi. SAK, bu kategoride Kuzgun’un bile gerisinde. Star TV’nin de Kuzgun’u gözden çıkardığı biliniyor.

TOTAL’DE İYİ AMA TEHLİKE KAPIDA

Sen Anlatma Karadeniz günleri geldi! Benim Adım Melek, SAK'ı sallıyor 8

Total grubunda ise 4.94 reyting ile 4. olan dizi için asıl büyük tehlike TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan Benim Adım Melek dizisinin müthiş etkisi…

Sen Anlat Karadeniz izleyicisi ile aynı gruba hitap eden diziyi yavaş yavaş keşfedenler kumandanın tuşunda TRT1’i tercih ediyor.

Benim Adım Melek, dün reytinglerde Fox Ana Haber’den sonra 2.sırada yer aldı ve Afili Aşk’ı bile geride bıraktı. Yavaş yavaş izleyicileri mıknatıs gibi çeken Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolündeki dizi,biraz daha vites yükseltir ise Sen Anlat Karadeniz’in reytingleri daha da düşecek.

Bir tek total grubunda varlık gösteren SAK’ın reytingleri biraz daha düşer ise atv arkasında durur mu bilinmez…

TEK ÇARE TAHNEF

Sen Anlatma Karadeniz günleri geldi! Benim Adım Melek, SAK'ı sallıyor 9

SAK’ın önünde tek bir çaresi kalıyor… Tahir ve Nefes’in aşkı üzerine güçlü sahneler ve olaylara yer vermek.İzleyici hale TahNef sahnelerinin özlemini çekiyor.

Eğer senaryo grubu sosyal medyadaki bu özlemi görür ve ona uygun güçlü ve romantizm kokan sahnelerle dizideki aşk konusunu yoğun şekilde işlemeye başlar ise yeniden toparlama ihtimali olabilir.