Ana sayfa Sosyal Medya Tarık Ünlüoğlu ile Oktay Kaynarca’nın videosu göz yaşını tutanları bile ağlatacak!

Tarık Ünlüoğlu ile Oktay Kaynarca’nın videosu göz yaşını tutanları bile ağlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Kaptan karakterine hayat veren Tarık Ünlüoğlu, akciğer kanserine bağlı olarak solunum yetmezliğinde önceki gün vefat etmişti.

Bugün son yolculuğuna uğurlanan usta oyuncunun arkadaşları keder içinde… Türk Sineması’na ve sanat dünyasına büyük katkıları olan Tarık Ünlüoğlu, dizilerde yer aldığı karakterler ile de unutulmaz arasını katıldı.

Toplumun geneli tarafından tanınması, kendi ifadesine göre sanat yaşamının son dönemlerine denk geldi.Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Testere Necmi karakteri o kadar büyüdü ve geniş kitlelere yayıldı ki, Tarık Ünlüoğlu da bu rolden sonra popüler olduğunu söylemişti.

Gümüş dizisiyle yurt dışında da birhayli tanındı. Benim Annem Bir Melek dizisindeki Cihit karakteri ile de unutulmazlar arasına katıldı. En son yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Ünal Kaptan karakter ile de finali zirvede yaptı.

EDHO’daki rol arkadaşı Oktay Kaynarca, Ünlüoğlu’nun vefatının derin üzüntüsü içinde olduğunu yaptığı paylaşımlarla ifade etmişti.

Kaynarca, bugün de bir video yayınladı ki, gözyaşı dökmeyenler bu videodan sonra döktü.

Tarık Ünlüoğlu ile Oktay Kaynarca'nın videosu göz yaşını tutanları bile ağlatacak! 7

Oyuncu Umut Oğuz, “Tutmuştum kendimi ağlamamak için şunu izleyene kadar” diyerek birçok kişinin düşüncelerine tercüman oldu.

İşte Oktay Kaynarca’nın duygusal mesajı ve Tarık Ünlüoğlu ile şakalaştığı o unutulmayacak görüntü:

Ne yazsam yetmeyecek biliyorum Tarık abim..Özleyeceğiz abiliğini arkadaşlığını, dostluğunu,ustalığını,en çok da her daim hayat sevincini.. Işıklı bi yerlerde aç gözünü, ruhun şad olsun…Şarkının adı “Hasret”….