Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’ın liderliği son buldu! Benim Adım Melek atağa kalktı! Kuzgun feci

Afili Aşk’ın liderliği son buldu! Benim Adım Melek atağa kalktı! Kuzgun feci

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları rekabet iyiden iyiye kendisini göstermekte. Uzun süredir Afili Aşk dizisinin tüm kategorilerde birincilikle bitirdiği Çarşamba akşamları artık başka gerçekler var.

Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi buluşturan Benim Adım Melek dizisi müthiş bir çıkışa imza attı.

2 Ekim akşamı AB grubu reytinglerinde Fatih Portakal ile Fox Ana Haber birincilik elde ederken, Benim Adım Melek dizisi hemen ardından 5.91 reyting ile ikinci sırada yer aldı. Afili Aşk ise 5.07 reyting ile 3.’lüğe geriledi. Sen Anlat Karadeniz ise adeta çöktü ve 17.sırada yer alabildi.

Afili Aşk'ın liderliği son buldu! Benim Adım Melek atağa kalktı! Kuzgun feci 8

Aynı tabloyu total grubunda da görüyoruz. Fox Ana Haber’in birinci olduğu bu kategoride 5.68’lik reytingler alan iki dizi arasında Benim Adım Melek 2. olurken, Afili Aşk da kendisini yine 3. sırada buldu. İki dizinin müthiş bir rekabet altında olacağı da ortaya çıktı.Sen Anlat Karadeniz ise güç kaybetmeye devam ediyor. Dizi 4. sırada listeye girdi.

ABC 1 grubunda da ilk 3 değişmedi. 7,3 reyting ile Fox Ana Haber, 6.31 reyting ile Benim Adım Melek ve 5.54 reyting ile Afili Aşk olarak sıralandı.Sen Anlat Karadeniz ise ancak 7. sırada yer aldı.

Kuzgun dizisi ise yine ilk 10 arasında hiçbir kategoride yok. Totalde 20, AB’de 13.ve ABC1’de 15. olabildi.

İşte 2 Ekim Çarşamba ilk 10 program:

Afili Aşk'ın liderliği son buldu! Benim Adım Melek atağa kalktı! Kuzgun feci 9