Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış, Türk dizileri arasında bir ilki başardı!

Bay Yanlış, Türk dizileri arasında bir ilki başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, Erkenci Kuş dizisinin yurt dışı başarısından sonra adeta bugünleri gördü ve çok etkili bir karar aldı. Can Yaman’ın yabancı hayranlarının müthiş ilgisini çekmesi ve bu hayran kitlesinin de hızla artmasından sonra hedefini yurt dışı olarak seçen Faruk Turgut, sonunda hayal ettiği noktaya ulaşmaya başladı.

Can Yaman, Erkenci Kuş final yaptıktan sonra yeni projesinin mutlaka romantik komedi olacağını ve kesinlikle de yabancı dizi hayranlarını hedefleyeceklerini söylemişti. Bay Yanlış dizisinde Can Yaman’ın partneri olarak da yurt dışında Kiraz Mevsimi ve Dolunay dizileriyle çok beğenilen Özge Gürel’in seçilmesi de bu hedefin bir parçasıydı.

Bay Yanlış, Türk dizileri arasında bir ilki başardı! 10

Sonuçta hem Faruk Turgut hem de Can Yaman, geçen yıl söylediklerini aynen uyguladı. Yeni bir romantik komedi dizisi, yurt dışındaki dizi hayranlarını hedefleyen, etkileyici görüntülerle süslenmiş bir dizi ortaya çıktı.

Bay Yanlış’ın daha 1. bölümü yayınlanmadı. Ama şimdiden sosyal medya üzerinden dünyayı etkilemeyi başardı. 100 binlerce tweet paylaşıldı. Dizinin fragmanları youtube ortamında milyonlarca kişi tarafından izlendi. Dizi hakkında sosyal platformlarda yapılan yorumlara bakar iseniz farklı dillerle binlerce mesaj olduğunu görebilirsiniz. Aşağıda Bay Yanlış dizisinin 1. bölüm 2. fragmanına youtube üzerinde yapılan yorumları görebilirsiniz. Özellikle İspanyolca konuşulan ülkelerde Bay Yanlış dizisi patlama yapmış durumda.

Bay Yanlış, Türk dizileri arasında bir ilki başardı! 11

Bay Yanlış, Türk dizileri arasında bir ilki başardı! 12

Faruk Turgut ve Can Yaman, hedefledikleri gibi yurt dışında büyük bir iş başarmaya şimdiden başladı.

Bir Türk dizisinin, Türkiye’den daha çok yabancı ülkelerde gündem olduğu günleri yaşıyoruz… Hedeflenen noktaya henüz ulaşılmadı. Şimdi Bay Yanlış dizisinin Erkenci Kuş’tan daha büyük etki yapmasını sağlamak var. Burada da iş Can Yaman ve Özge Gürel ikilisine düşüyor.

Bay Yanlış, Türk dizileri arasında bir ilki başardı! 13

Gold Film ve Fox TV’de sosyal medya konusunda yenilikçi adımlar atar ise bu süreç daha da geniş boyut kazanabilir. Yurt dışını hedefleyen ilk Türk dizisi Bay Yanlış, ne kadar doğru bir yolda olduğunu daha şimdiden gösterdi.

İşte Bay Yanlış dizisinin 1. bölümünden 2. fragman.

Bay Yanlış dizisi 26 Haziran Cuma günü ilk bölümü ile saat 20:00’da Fox TV’de izleyicilerle buluşacak.

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?