Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisi final bölümüyle Türkiye’den sonra İtalyan hayranlarını da ekran başına kilitledi!

Sen Çal Kapımı dizisi final bölümüyle Türkiye’den sonra İtalyan hayranlarını da ekran başına kilitledi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı FOX TV dizisi Sen Çal Kapımı, yayınlandığı dönemde Türkiye’de çok sevildi. Dizi sezonda çok yüksek reyting almasa da öyle bir sosyal medya desteğini arkasına aldı ki diziyi bitirmek bir yana, iki yaz ve bir sezon boyunca 1-2 haftalık zorunlu aralık dışında aralıksız olarak ekrana gelmeye devam etti.

Sen Çal Kapımı dizisi bugüne kadar 85’ten fazla ülkede yayınlandı. Bugüne kadar 85’ten fazla ülkede yayınlanan ve başrol oyuncuları Hande Erçel’le Kerem Bürsin’in ününü dünyaya ulaştırmasını sağlayan Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlandığı ülkelerden biri de İtalya’ydı.

Dizi, başrol oyuncuları ve performansları o kadar beğenilip sevildi ki sosyal medyada yayınlandığı günlerde birçok kez “trend topic” olmayı başardı. Başrol oyuncuları adına pek çok hayran sayfası açılırken ikilinin İtalya’yı her ziyaret edişleri olay oldu.

Sen Çal Kapımı dizisi final bölümüyle Türkiye’den sonra İtalyan hayranlarını da ekran başına kilitledi! 7

Geçtiğimiz günlerde İtalyan Sky Uno kanalında yayınlanan eğlence ve seyahat programı Pechino Express’te Kerem Bürsin’den söz edildi. Türkiye ile ilgili bilgilerin verildiği programda Kerem Bürsin için ülkedeki en sevilen oyuncularından biri olduğu yorumu yapıldı.

Hande Erçel de sosyal medya fenomeni kardeşi Gamze Erçel ile hafta sonu İtalya’ya tatile gittiler. Yolda Hande Erçel’i gören İtalyanlar onunla fotoğraf çektirmek ve ona sarılmak için sıraya girdiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Dün akşam İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan “Sen Çal Kapımı” final bölümüyle ekran geldi. Dizinin hayranları #LoveIsInTheAirITA, #SenÇalKapımı, #EdSer, #HandeErçel #KeremBürsin etiketlerini İtalya’da twitter gündemine taşımayı başarırken dizinin bitmesiyle ilgili üzüntülerini ve sevgilerini yaptıkları yorumlarla ifade ettiler.