Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’dan ayrıldı ama kardeşlerinin hasretlerine dayanamadı!

Arka Sokaklar’dan ayrıldı ama kardeşlerinin hasretlerine dayanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14. sezonuyla Kanal D ekranında yaz arası veren Arka Sokaklar dizisi, birçok genç oyuncunun da büyüdüğü yapım oldu. Dizide Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban’ın çocukları Zeliş, Metin ve Tekin karakterleri dizinin eğlencesi konumundaydı.

Ancak ailede çatırdamalar 2019 yılında yaşandı. Metin Çoban karakterine hayat veren Furkan Göksel, kariyerini başka bir yönde sürdürmek adına diziden ayrıldı. 13 Temmuz 1994 doğumlu olan Furkan Göksel, Zeliş karakterini canlandıran Yüsra Geyik ve Tekin’e hayat veren Onur Bay gibi, adeta dizide izleyicilerin gözlerinin önünde büyüdü.

Bu 3 isim tatil için bir araya geldi. 13 sezon devam ettiği projeden ayrıldıktan 1 yıl sonra yeniden Yüsra Geyik ve Onur Bay ile buluşan Furkan Göksel, bir hayli mutluydu.

Arka Sokaklar dizisinin 3 genç oyuncusu da tatili birlikte sürdürüyor. Yüsra Geyik bugün instagram hesabından Furkan Göksel ile fotoğrafını yayınladı.

Arka Sokaklar'dan ayrıldı ama kardeşlerinin hasretlerine dayanamadı! 7

13 sezon birçok anı biriktiren iki genç isim sanki gerçek kardeşler gibiydi.

Yüsra Geyik, “Bir tarlası yanmış çiftçi oturuşumuz yok mu?” diyerek aşağıdaki fotoğrafı yayınladı. Furkan Göksel, “Tamam yanmadan poz veremem zaten” diye yanıt verdi.

Fotoğrafta bulunmayan Onur Bay ise, “Fotoğrafta bir şey eksik” diye not düştü. Furkan Göksel ise “Sen o esnada tarlayı söndürüyordun” diyerek espriyi sürdürdü.

Yüsra Geyik ise “Bir şey mi eksik? Bir mi?” diyerek bu sohbete katıldı.