Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı mı, yoksa Öğretmen dizisi mi? Fox TV’nin zor kararı!

Sen Çal Kapımı mı, yoksa Öğretmen dizisi mi? Fox TV’nin zor kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon başlayan ve Çarşamba akşamları yayınlanan Öğretmen dizisi büyük beğeni toplamıştı. Dizi sadece 4 bölüm yayınlandı ama akıllarda büyük bir iz bıraktı. İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Şerif Erol, Serkan Keskin ve Serhat Kılıç’ın başrolündeki Öğretmen dizisinin ikinci sezon çekimleri devam ediyor.

Ancak akılları da kurcalayan bir soru var… Bilindiği üzere Sen Çal Kapımı dizisi bir yazlık yapım olarak başladı. Çarşamba akşamları yayınlanıyor ve iyi bir izleyici kitlesi var. 7’li reytinglere kadar çıkabilen Sen Çal Kapımı, kış sezonunda aynı başarıyı gerçekleştirebilir mi? Bu bilinmez ama bir de Çarşamba akşamları yayınlanan Öğretmen dizisi var. Şimdi Fox TV bir karar vermek durumunda. İki diziden birisinin günü değişir ise etkisi olumlu mu olur yoksa olumsuz mu?

Sen Çal Kapımı mı, yoksa Öğretmen dizisi mi? Fox TV'nin zor kararı! 8

Yaz döneminde reyting elde etmek çok zor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin müthiş uyumu ve enerjileri sonucunda dizi çok iyi sonuçlar aldı. Kış sezonunda rekabet ise kendisini gösterecek.l

Sen Çal Kapımı dizisinin sergilediği bu başarı Eylül ayında da devam edecek mi? İlk olarak Benim Adım Melek dizisi 2 Eylül itibariyle Sen Çal Kapımı ile reyting yarışına girişecek.

Çarşamba’nın bir başka iddialı yapımı Doğduğun Ev Kaderindir’in de Eylül ayında başlayacağını hatırlatalım. Kuruluş Osman’ın daha geç ekrana gelmesi bekleniyor. Farklı diziler de yine Çarşamba akşamına gelebilir.

Sen Çal Kapımı mı, yoksa Öğretmen dizisi mi? Fox TV'nin zor kararı! 9

Sonuç olarak Fox TV’nin iki dizisinden birisini seçmesi ve diğerini başka bir güne kaydırması gerekiyor.

Mesele şu; Fox TV iki diziden hangisini seçecek… Çünkü bu çok önemli bir karar olacak.