Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, doğum gününde kanserli hastalar için bağış istemişti, sonuç çok şaşırttı!

Hande Erçel, doğum gününde kanserli hastalar için bağış istemişti, sonuç çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Sen Çal Kapımı isimli diziyle ekranlara gelen genç neslin başarılı ve popüler isimlerinden Hande Erçel, 24 Kasım doğumlu. Oyuncu, bir hafta öncesinden hayranlarına, sevdiklerine bir duyuru yaparak, kendisine hediye göndermek isteyenleri, bir derneğe yönlendirmişti. Pek çok ünlü ismin son dönemde yaptıkları bu kampanya Hande Erçel’in de sosyal medyasında yer aldı.

2019 yılının Ocak ayında annesini kanserden kaybeden Hande Erçel, bu konudaki duyarlılığını göstererek, kendisinin de benzer bir acı yaşadığını, kanserli hastaların yakınlarının da zor bir süreç geçirdiğini söyleyerek hediye yerine bağış yapmalarını istedi sevenlerinden.

Erçel’in 27. yaş günü için adres gösterdiği Kansersiz Yaşam Derneği’ne 109 bin TL yardım toplandığı sosyal medyada konuşulmakta. Sadece hayranlarının hediye göndermek yerine yönlendirdiği dernek için yapılan bu önemli bağış, pek çok ünlüye de örnek olacak cinsten.

Son dönemde zaten ünlüler arasında bu tür çağrılar yapılıyor. Ancak Hande Erçel’in hayran kitlesinin kendisine bağlılığı sosyal medyadan da belli. Dolayısıyla oyuncunun bu çağrısına da duyarsız kalmadıkları görülüyor bu sonuçtan.

Erçel, henüz ne kadar toplandığı konusunda bir bildirimde bulunmadı ama sosyal medyada konuşulduğu gibi 109 bin TL gibi bir rakamın toplanmış olması bile büyük başarı…

Bu arada oyuncunun doğum günü için, Sen Çal Kapımı dizisinin resmi sitesinden de bir kutlama geldi….

İşte Erçel’in hayranlarına mesajı:

Hande Erçel, doğum gününde kanserli hastalar için bağış istemişti, sonuç çok şaşırttı! 9

Hande Erçel, doğum gününde kanserli hastalar için bağış istemişti, sonuç çok şaşırttı! 10

Hande Erçel, doğum gününde kanserli hastalar için bağış istemişti, sonuç çok şaşırttı! 11