Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim’i bu öpücük kurtaracak mı? Yeni bölümdeki gelişme ‘yok artık’ dedirtecek!

Seni Çok Bekledim’i bu öpücük kurtaracak mı? Yeni bölümdeki gelişme ‘yok artık’ dedirtecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynadıkları Seni Çok Bekledim dizisi, adı gibi izleyiciyi uzun süre bekletti. Çekimleri Erzincan-İstanbul-Katar’da yapılan dizinin ilk bölümü beklenen ilgiyi göremedi! Büyük beklentilerle dizi lanse edildi ve iddialı bir tanıtım yapıldı ama ilk bölümde beklenen reytingi alamadı!

Katar’daki çöl ve gökdelenlerle dolu manzaralar eşliğindeki ilk bölümün ardından 2. bölüm İstanbul’daki sahnelerle devam edecek. Dizinin yeni bölümünde aslında hikayede başka bir sır, bir büyük tesadüf ve acı bir kaderin de olduğu ortaya çıkacak!

Zira elinde Ayliz ve Erol’un resmini tutan bir kadının ‘Kavuşacağız yavrularım’ sözleri çok şaşırttı! Kadir’in kardeşi olan Erol’un Ayliz ile kardeş olma ihtimali herkesi şaşkına çeviren bir gelişme! Dizinin hikayesinde iki ailenin ortak sırlarından bahsedilmekte. Görünen o ki Erol ile Kadir’in bir kan bağı yok! Ancak Ayliz ve Kadir kardeşler!

Yeni bölümde dikkat çeken bir başka gelişme ise Katar’daki karşılaşmalarının ardından Ayliz ve Kadir’in İstanbul’da da buluşmaları ve Ayliz’in Kadir’i öpmesi. Daha ilk bölümlerden gelen bu aşk meselesi, izleyiciye “Biraz bekletseydiniz, heyecanı kaçtı, hemen aşık oldular” şeklinde yorumlar yaptırmakta ama gelişmeler görünenden biraz daha farklı olacak gibi!

Seni Çok Bekledim'i bu öpücük kurtaracak mı? Yeni bölümdeki gelişme 'yok artık' dedirtecek! 8

Dizide İlhan Şen’in oynadığı Erol karakterini bu haftaki bölümde daha çok göreceğiz. Erol’un içine kapanık ve dertli hali dikkat çekerken, karakterle ilgili ayrıntılı bilgide şu ifadeler kullanılmakta: “Erol, dışı çok kalabalık, içi kimsesiz olanlardan. Erol’un anlam veremediği, adını koyamadığı bir derdi, bu derde derman ararken düştüğü dipsiz kuyuları var. Nefes almasını, bütün akan sularının durulmasını sağlayan tek kişi, tek kıymetlisi, tek sevdiği olan abisinin gelmesi, tesadüf ve kader kavramlarının tam ortasında, Erol’a hayat anlamımda yeni bir rol veriyor.”
Seni Çok Bekledim'i bu öpücük kurtaracak mı? Yeni bölümdeki gelişme 'yok artık' dedirtecek! 9

13 Mart 1992 yılında yaşanan ve Eren ailesini de derinden etkileyen Erzincan depremi hikayenin çıkış noktası. Dizide Özcan Deniz’in oynadığı Kadir, depremde 17 yaşında. Öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken yaşadığı anlaşılıyor ama o depremde babasını kaybediyor.

“İki ailenin iç içe geçmiş kirli sırları bir bir ortaya çıkarken, Kadir ve Ayliz’in aşkı bu sınavdan geçebilecek mi?” işte dizinin ana hikayesi bu cümlede saklı!

2. bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…