Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu için 2021 yılı kariyerinin en özel yılı oldu!

İrem Helvacıoğlu için 2021 yılı kariyerinin en özel yılı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İrem Helvacıoğlu hayranlarının beklediği Kaçış dizisi için haber geldi! Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Kaçış isimli yeni dizinin hazırlıkları bir süredir devam ediyor. Hikayesini Engin Akyürek’in yazdığı dizi Disney Plus platformu için hazırlanıyor.

Sefirin Kızı dizisiyle televizyona dönen Engin Akyürek hayranlarını bir hayli mutlu etmişti. Şimdi oyuncunun hikayesinin bir diziye dönüşmesi farklı bir tecrübe olacak. Savaş muhabiri olarak izleyici karşısına çıkacak olan ünlü ikili, Gaziantep’te hazırlanan sette çekimlere başlıyor.

Sen Anlat Karadeniz isimli dizideki etkili çıkışı ile dünyanın birçok ülkesinde tanınan İrem Helvacıoğlu, 2021 yılına 3 dizi sıkıştırmış oldu. Seni Çok Bekledim isimli yapımın ardından Baş Belası dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu, yılın son aylarında ise Kaçış isimli dizinin çekimlerine çıkacak.

Bu yılın başlarında önce duygusallığı ağır olan ve romantizm içeren Seni Çok Bekledim ile setlerde yer alan oyuncu, yaz döneminde ise komedi ağırlıklı bir polisiye hikayede çok sevilen bir karaktere hayat verdi. Şimdi ise oyuncu savaş muhabiri olarak acının ve heyecanın tam ortasında yer alacak bir projede kendini gösterecek. Bu anlamda 2021 yılının oyuncunun farklı duyguları ortaya koyan karakterlerle setlerde yer alması kariyerinin en özel döneminde olduğunu gösteriyor.

İrem Helvacıoğlu için 2021 yılı kariyerinin en özel yılı oldu! 7

İrem Helvacıoğlu’nun kariyerinde birbirinden farklı 3 yapım ile yer aldığı bir yıl olan 2021 çok bereketli geçiyor. 26 Kasım’da ekip sete çıkacak ve çekimler başlayacak.

Kaçış dizisinin bir diğer önemli özelliği ise sadece Türk oyuncular değil, yabancı oyuncular da hikayede zaman zaman yer alacak. Gaziantep’te savaş muhabirlerini anlatan bir dizi için nasıl bir ortam oluşturulduğu da merak ediliyor.

Çekimlerin 3 ay içinde tamamlanması bekleniyor. Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini yapacağı dizi 8 bölüm halinde çekilecek.