Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’ndan yıllar sonra gelen dizi itirafı!

İrem Helvacıoğlu’ndan yıllar sonra gelen dizi itirafı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsmini Sen Anlat Karadeniz isimli dizide oynadığı Nefes karakteriyle duyurdu İrem Helvacıoğlu. Aslında 2011 yılından beri çeşitli yapımlarda rol almıştı ancak Osman Sınav’ın çok konuşulan Sen Anlat Karadeniz dizisindeki başrolü ile adeta kariyerinde büyük bir sıçrayış yapmayı başardı.

Kocasından şiddet gören ve çocuğu ile birlikte çareyi kaçmakta bulan Nefes’in hikayesi, uzun süre izleyiciyi peşinden sürükledi. Ulaş Tuna Astepe ile birlikte başrolünde oynadığı dizi ile İrem Helvacıoğlu, popüler bir isim haline geldi.

Atv’nin bu unutulmaz dizisinin ardından Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim dizisiyle ekrana döndü yenide. Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı dizi, Katar sahneleriyle de dikkat çekti ama beklenen ilgiyi ne yazık ki bulamayarak ekrana erken veda etti.

Sonrasında Baş Belası isimli diziyle ekranlara geldi İrem Helvacıoğlu. Seçkin Özdemir ile başrolünde oynadığı dizi de ne yazık ki 15. bölümde final yaptı.

Sen Anlat Karadeniz fırtınasından sonra İrem Helvacıoğlu bir türlü diziler konusundaki şansını döndüremedi! Şimdilerde ise bir başka arayışta. Helvacıoğlu, Disney Plus’un Türkiye atılımındaki ilk dizilerinden olan Kaçış’ta rol alıyor şu sıralar.

Sevilen oyuncu, kısa bir süre önce MAG dergisinin Ocak sayısının kapağında yer aldı. Dergiye bir de röportaj veren oyuncu, kendisiyle ilgili pek bilinmeyen bir durumu da ilk kez açıkladı.

Daha önce oynadığı rollerde fazla dikkat çekemeyen oyuncu, olumsuz düşüncelere kapılmaya başladığı Sen Anlat Karadeniz’den gelen teklifi kabul etmesi ile her şeyin değiştiğini belirtmişti.

İrem Helvacıoğlu, oyunculuk serüveninde zor günler yaşadığını itiraf etmekten kaçınmıyor. Ancak azimli tavrıyla şansını kırmayı da başarmış!

İrem Helvacıoğlu'ndan yıllar sonra gelen dizi itirafı! 10

Helvacıoğlu, yaşadığı duyguyu MAG dergisine şöyle aktarıyor: “Tırmandığım yol diyelim buna, çok dik ve zorluydu. Ama ben zorluğun beni pes ettirmesine izin vermedim, ben izin versem bile bana bu yolda destek olan çok insan vardı” açıklamasında bulundu.

Özellikle ailesinden ve menajeri Şebnem Demir’den de büyük destek gördüğünü aktaran İrem Helvacıoğlu, arkadaşlarını da es geçmiyor. “Karar verirken bunu konuşup tartışıp en doğrusuna karar verebildiğimizi düşünüyorum. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum, öğreniyoruz, öğrenmeye devam ediyoruz, bu yolla gurur duyuyorum her bir anıyla” diye konuştu güzel oyuncu.