Ana sayfa Dizi Haberleri Şeref Sözü dizisi için kötünün iyisi! Benim Adım Melek’e bravo!

Şeref Sözü dizisi için kötünün iyisi! Benim Adım Melek’e bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan diziler arasında iki yapım var ki, elde ettikleri sonuçlarla dikkat çekiyor. Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Sen Çal Kapımı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri 4’lü reytinglerin üzerinde seyreden ve Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizileri olarak öne çıkıyor.

TRT1 ekranındaki Benim Adım Melek ise 3’lü reyting oranlarıyla kendi kitlesini peşinden sürüklemeyi sürdürüyor. Acıklı bir hikayeye sahip olan, Gaziantep’te çekimleri devam eden dizinin başrolünde Nehir Erdoğan ve Kutsi bulunuyor. Mehmet Çevik’in son bölümlerde öne çıkan performansı da izleyicileri fazlasıyla etkiliyor.

Benim Adım Melek, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile 4 iddialı rakibine rağmen TRT1 için iyi kabul edilecek oranları elde etmeyi de sürdürüyor. Show TV’de ise ikinci bölümü yayınlanan Şeref Sözü dizisi, sıkıntıları bir miktar aşmaya başladı…

İlk bölüm reytingi çok düşük gelince Şeref Sözü ekibi moral bozmuştu. Ancak tekrar bölümleri ilgi çekti ve dizinin dün akşam yayınlanan 2. bölümü de reytinglerde bir sıçrama yaptı. İlk bölümün düşük reytinglerinden sonra yeni bölümün totalde 3.4 reyting olması son derece sevindirici bir gelişme oldu.

Şeref Sözü dizisi için kötünün iyisi! Benim Adım Melek'e bravo! 7

Özetsiz ve reklamsız yayınlanan 2. bölüm AB’de yine çok ama çok düşük bir oran yakalayabildi. ABC1 kategorisi biraz daha iyi olsa da dizinin total performansı geleceğini belirleyecek gibi duruyor.

Tolgahan Sayışman ve Sude Güler’i başrolde buluşturan Şeref Sözü dizisi ilk bölüme nazaran daha iyi durumda ama bu sorunların çözüldüğü anlamına da gelmiyor.