Ana sayfa Sinema Serenay Aktaş’ı film heyecanı sardı!

Serenay Aktaş’ı film heyecanı sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hakan Haksun’un yönetmenliğini üstlendiği Kim Daha Mutlu isimli film, 17 Mayıs Cuma günü yani bugün vizyondaki yerini alacak. Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ ve Emre Kıvılcım gibi isimleri buluşturan film romantik komedi türünde.

Serenay Aktaş, başrolünde yer aldığı filmin heyecanını yaşıyor.

Instagram hesabından filmin galasını yaptıklarını belirten bir mesaj paylaşan Serenay Aktaş, tüm ekibe ve galaya destek veren dostlarına teşekkür etti.

Aktaş’ın filmin heyecanını yaşadığı her halinden belliydi.

İşte o paylaşım:

Kim Daha Mutlu? 〰️ Filmimizin galasini gerceklestirdik. Tum ekip arkadaslarimin emeklerine saglik… ??
Biraz tebessum, biraz dugum… Yarin vizyondayiz, 17 Mayis!
Umarim ki seversiniz… ?
Galada yanimda olan aileme, butun arkadaslarima minnettarim! ?
Gala gunu telasima ortak olduklari icin ozellikle sana cocuk kadin; @gamzellalala ve can dostumm; @gamzesbn ‘a tesekkur ederimm, isiririmmm… ?
#photocredit ? @krea.ka

Serenay Aktaş'ı film heyecanı sardı! 7

Kim Daha Mutlu Konusu:

Kim Daha Mutlu, bir ömür mutluluk için evet dedikleri günün ardından, iç içe geçen hayatların hüzünlü, neşeli ve romantik hikayesini konu ediyor. Bilge, mutluluğun sırrının evlilikte saklı olduğunu düşünen genç bir kadındır. Dünya evine gireceği günü sabırsızlık bekleyen Bilge, yakın zamanda nikah masasına oturacak olan Şükran’ın yerinde olmak istemektedir. Evlendiği için Bilge’nin gıpta ettiği Şükran ise, sahip olduğu şeylerle yetinemez. Şükran, sürekli kendisinde olmayan şeylerin sıkıntısını yaşar. Şükran ve Bilge’nin mükemmel bir evliliğe ve aileye sahip olduğunu düşündüğü Aylin’in derdi ise diğerlerinden oldukça farklıdır.