Ana sayfa Güncel Haberler Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola’ya fotoğraflı gönderme yaptı, yanıtı kahkahayla aldı!

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola’ya fotoğraflı gönderme yaptı, yanıtı kahkahayla aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle gündemde olan Ezgi Mola, geçtiğimiz yıl Alice Müzikali ile sahneye çıkıyordu. Müzikalde Serenay Sarıkaya başrolde yer alırken, şu anda dizide birlikte oynadığı Merve Dizdar da oyunculardan birisiydi. Pandemi süreci araya girince, çok konuşulan müzikale ara verildi.

Yayınlandığı süreçte bilet bulmaya zorlanılan ve kapalı gişe oynanan Alice Müzikali, kostümleri, oyunculuklarıyla büyük beğeni toplamıştı. Serenay Sarıkaya ise bir hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyordu.

Bu arada aynı yapımda bir araya gelen Sarıkaya ve Mola da arkadaşlıklarını ilerletirken, sosyal medyadan da birlikte kuliste çekilen fotoğraf ve videolarını paylaşıyor, keyifli anlarını hayranları için yayınlıyorlardı.

Şu sıralar Serenay Sarıkaya’nın bir projesi yok ama Ezgi Mola çok yoğun! 8 yıl sonra döndüğü dizi setinde gece gündüz çalışıyor!

Serenay Sarıkaya ise birlikte sahne aldığı Ezgi Mola’ya instagram hesabından sürpriz bir gönderme yaptı. Oyuncu, birlikte çekilen bir fotoğraflarının biraz oynanmış halini ve normal hallerinin fotoğraflarını alt alta koyarak “Bunu da bir hatırlayalım tabi. Aşkım Ezgim, can arkadaşım” diyerek Mola’yı etiketledi.

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola'ya fotoğraflı gönderme yaptı, yanıtı kahkahayla aldı! 17

Fotoğrafı gören Ezgi Mola da Sarıkaya’nın bu göndermesini kendi sayfasında yayınladı.

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola'ya fotoğraflı gönderme yaptı, yanıtı kahkahayla aldı! 18

Fotoğrafın aslı aşağıdaki gibi ama montajla iki oyuncunun yüzü daha iri hale getirilmiş… Serenay Sarıkaya da durumu tiye alarak o günlere gönderme yapıyor… Sarıkaya ve Mola, aşağıda bir mekan çıkışında araçta magazin muhabirleri ile sohbet ederken görülüyor…

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola'ya fotoğraflı gönderme yaptı, yanıtı kahkahayla aldı! 19