Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, yaklaşan doğum günü için hayranlarından bakın ne istedi?

Demet Özdemir, yaklaşan doğum günü için hayranlarından bakın ne istedi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en çok konuşulan ve dikkat çeken genç oyuncularından olan Demet Özdemir, sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen bir isim. Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile kamera karşısına geçen oyuncu, romantik komedi tarzındaki bu dizinin ardından hayran kitlesini de büyüttü.

Oyuncu, daha sonra farklı bir tercih yaparak bu kez dram dizisinde oynamak istedi ve tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol ile başrolde oynuyor.

1992 doğumlu olan oyuncu, genç yaşına karşın kariyer basamaklarını sağlam ve emin adımlarla tırmanıyor. Hayranlarının büyük bir ilgiyle takip ettiği Demet Özdemir, instagram sayfasından sevenlerine bir mesaj iletti son olarak.

26 Şubat’ta yeni yaşını kutlayacak olan oyuncu, son dönemde pek çok ünlü ismin yaptığı gibi, kendisine hediye göndermek isteyenleri daha hayırlı bir işe yönlendiriyor!

Hayranlarına, sevenlerine bir mesaj ileten Demet Özdemir, ‘iyilikpaylaş’ adresini göstererek kendisine hediye göndermek isteyenlerin Koruncuk Vakfı’na bağış yapmalarını rica etti.

Yapılan bağış, kız çocuklarının okuması için kullanılacak. Demet Özdemir, ‘iyilikpaylaş’ adresinin paylaşımını repost ederek “Pamuk eller cebe mi?” mesajıyla kalp bıraktı.

İsteyenler “Demet Özdemir doğum gününü kızlar için Koruncuk Vakfı’na paylaşıyor” notuyla yayınlanan paylaşımdan nasıl bağış yapabileceklerini öğrenebilir…

İşte Demet Özdemir’in paylaşımı…