Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’nın yeni sezonda dizi projesi var mı? İşte Sarıkaya’nın kararı!

Serenay Sarıkaya’nın yeni sezonda dizi projesi var mı? İşte Sarıkaya’nın kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Serenay Sarıkaya ile Ezgi Mola birlikte yemekten çıkarken kameralarca görüntülendi.

Alice müzikalinde de birlikte rol alan ikilinin neşeli halleri görülmeye değerdi. Alice müzikali sezon arası verdi.

Şubat’tan bu yana Alice müzikalini 60 bin kişinin izlediğine değinen Ezgi Mola, yeni sezonun Eylül ayında başlayacağını belirtti. Mola, “Seyirci bizi hiç yalnız bırakmadı. O kadar kıymetli bir şey ki bu” diye konuştu.

Yaz sezonunda bir projesi olmadığını anlatan Serenay Sarıkaya, “Biraz tatil, biraz dinlenme. Ondan sonra zaten biraz erken başlayacağız hazırlığa. Yeni sezon için belki ufak tefek yeni sürprizlerimiz olabilir. Onunla ilgili çalışıyoruz” diye konuştu.

Serenay Sarıkaya, yeni sezon için dizi projesi olup olmadığı sorusunu da yanıtladı.

Alice varken başka bir proje yapmamak gibi bir kararı olmadığını belirten Serenay Sarıkaya, yeni projelere açık kapı bıraktı.

Sarıkaya, “Öyle bir kuralım yok. Ama şu an çok keyifli giden bir iş var. Yeteri kadar da vaktimi alıyor, yoruyor beni. Haikaten ciddi efor isteyen bir iş. Yeni bir iş olur da gündemime gelirse o zaman olabilir. Şu an olmayan bir şey için yapabileceğim bir şey yok” diye konuştu.

Uçankuş TV’de yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.