Ana sayfa Dizi İzle Şermin’in bebeği düşürme planı – Bir Zamanlar Çukurova 5. Bölüm

Şermin’in bebeği düşürme planı – Bir Zamanlar Çukurova 5. Bölüm

tarafından ker_def

Perşembe akşamları yayınlanan atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisi hem etkileyici konusu hem de başarılı oyunculuk performansları ile büyük beğeni topluyor. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer aldığı dizi izleyicileri sardı. Reytingleriyle de başarısını kanıtlayan dizinin 5. son bölümünden görüntüler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyle ilgili görüntüleri izleyebilirsiniz.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B Yapım’ın yapımını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu yer almakta.
Bir Zamanlar Çukurova Oyuncuları

Vahide Gördüm Perçin (Hünkar)
Vahide Gördüm Perçin 1965 İzmir doğumludur ve 53 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. Altan Gördüm ile boşanmış ancak yeniden evlenmiştir. Vahide Perçin 2003’te Bir İstanbul Masalı dizisinde Suzan Kozan karakteri ile ilk televizyon deneyimini yaşadı ve tanındı. Sonra ki yıllarda Adını Feriha Koydum dizisinde Zehra Yılmaz, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini kısa bir süre canlandırmıştı. Asıl büyük çıkışı ilse 2016 yılında Anne dizisi ile yapmıştır.

Hünkar güçlü bir kadındır. Kudretidir; meşhur Yaman Çiftliği’nin sahibidir. Hünkar ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmıştır.

Murat Ünalmış(Demir)
Murat Ünalmış 1981 Kayseri doğumludur ve 37 yaşındadır. 2011 de Birce Akalay ile evlenmiş ama kısa sürmüştür. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynamıştır. Murat Ünalmış Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’ mezunudur sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi almıştır. Son olarak Deli Gönül Mehmet Kadir Hoca’ya Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Arif Ünlü’ye Seddülbahir 32 Saat dizisinde ise Mahmut Sabriye hayat vermiştir.

Demir, Yaman Çiftliği’nin sahibi Hünkar’ın oğludur. Çiftliğin varisidir. Annesinin yardımcısıdır. Demir aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze almıştır.

Uğur Güneş(Yılmaz)
Uğur Güneş Diriliş Ertuğrul dizisinin Ataşlı oğlanı Tuğtekindir; olmadı İsimsizler dizisinin Kaymakam Fatihidir. Son yıllarda başarısını ispatlamış aranan bir başroldür. 1987 Ankara doğumlu genç oyuncu sadece 31 yaşındadır. Urfalıyam Ezelden dizisinde canlandırdığı Çetin karakteri ile ilk olarak tanınmıştır. Ankara Üniversitesi mezunudur başarılı bir öğrencilik dönemi geçirmiştir. Yılmaz; Züleyha’ya delicesine aşık olan bir adamdır. Yılmaz aşkı için öldürmeyi göze almıştır.

Hilal Altınbilek(Züleyha Yaman)
Hilal Altınbilek Karagül dizisinde Özlem karakterine hayat vererek hayatımıza dahil olmuş güzel oyuncudur. Son olarak yine Avşar filmin çektiği Çocuklara Dokunma filminde rol almıştır. İdo Tatlıses ile bir aşk yaşamış ve uzun süre magazin gündemlerini meşgul etmiştir. 1991 yılında İzmir’de doğmuş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Züleyha Yamanların biricik kızıdır ama imkansız aşk olan Yılmaz’a tutulmuştur. Sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapsetmek zorunda kalmıştır. Turgay Aydın son olarak Hatırla Sevgili, O Hayat Benim, Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde rol almıştır.

Turgay Aydın yarı Alman’dır. Almanya doğumludur be 47 yaşındadır. Alman Devlet Tiyatrosu oyuncusudur. Umuda Kelepçe Vurulmazda Gardiyan Nizam ismli ile tanınmıştır.

Burak Sarımola
1979 da İstanbul’da dünyaya gelen Burak Sarımola 39 yaşındadır. Lale Oraloğlu Tiyatrosunda göreve başlayan Burak Sarımola daha sonra BKM Mutfak tiyatrosunda oyunlarda yer almıştır. Allahım Sen Bilirsin filmi ile tiyatrodan beyaz perdeye geçen Burak Sarımola Gülbeyaz dizisinde Hami karakteri ile kendini ispat etmiştir. Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Zümrüt Ağa ve Savaşçı dizisinde Temo karakterlerine hayat vermiştir.

Bülent Polat
8 Mart 1979 da Tunceli’de doğan Bülent Polat 39 yaşındadır. Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Bülent Polat Zaza asıllıdır. Meslek hayatına tiyatro oyunarı ile başlayan Bülent Polat Avrupa Yakası’nda Şehsuvar (Şesu) karakteri ile ünlendi. Son olarak Kertenkele: Yeniden Doğuş (Yılmaz) rolü ile beğeni topladı. Karagül dizisimde hayat verdiği Sabri karakteri de unutulmazları arasına girdi. Amerika oyunculuk ve dil eğitimi aldı ve bulundu süre boyunca da bar işletmeciliği yaptı.