Ana sayfa Dizi Haberleri Servet dizisi başlamadı ama herkes aynı fikirde, çok zor!

Servet dizisi başlamadı ama herkes aynı fikirde, çok zor!

tarafından zk zk

Dizilerin biri bitiyor biri başlıyor.Sezonun bitmesine az bir zaman kaldı ama hala yeni diziler ekrana gelmeye devam ediyor. Haftanın her günü kanalların iddialı yapımları birbiriyle yarışıyor. Show TV’nin yeni dizisi Servet de öyle bir ortamda geliyor ki işi hayli zor.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, Servet ile ilgili bakın hangi detayları veriyor:

“Servet perşembe başlıyor

Cumartesi günü Servet’in 13 Nisan Cuma akşamı başlayacağını yazmıştım ama Show TV son anda gün değişikliğine gitti. Yusuf Çim, Bahar Şahin, Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Kanbolat Görkem Aslan, Tülay Günal, Baran Bölükbaşı, Selahattin Töz, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Alicia Kapudağ, Cemre Gümeli, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Miray Akay’ın rol aldığı dizi, 12 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle görücüye çıkıyor.

Servet dizisi başlamadı ama herkes aynı fikirde, çok zor! 8

Gelelim dizinin konusuna… “Herkes kendi servetini arar bu dünyada!” sloganıyla yola çıkan Servet; yetiştirme yurdunda büyüyen Ferah Feza’nın ünlü iş adamı Kudret Fettah’ın öldü zannettiği torunu olmasıyla başlayacak. Gelen bir mektup gerçeğin peşine düşmesini sağlayacak.

Servet dizisi başlamadı ama herkes aynı fikirde, çok zor! 9

Ona bu yolculuğunda Can eşlik edecek. Hayat Ferah Feza ve Can’ı öyle yollara sokacak ki, imkansız aşkın yeni halini yazacaklar. Perşembe zor gün! Survivor, Bizim Hikaye, Vatanım Sensin, Avlu, Mehmetçik Kut’ül Amare, Kanatsız Kuşlar var. Bakalım bu zorlu reyting savaşında Servet kendisine nasıl bir yer açacak?”