Ana sayfa Dizi Haberleri Servet’te oynayan Yusuf Çim’in şarkıcı olduğunu biliyor musunuz? Renkli hayatı merak konusu oldu!

Servet’te oynayan Yusuf Çim’in şarkıcı olduğunu biliyor musunuz? Renkli hayatı merak konusu oldu!

tarafından zk zk

Servet'te oynayan Yusuf Çim'in şarkıcı olduğunu biliyor musunuz? Renkli hayatı merak konusu oldu! 7

Televizyongazetesi/Analiz

Çilek Kokusu dizisinden sonra bir anda ünlenen Yusuf Çim, aynı dizide rol aldığı Demet Özdemir ile olan ilişkisinden sonra magazinde de fazlasıyla yer alınca daha çok tanındı. Sezon başında Seven ne Yapmaz dizisinde Seren Şirince ile başrolde oynayan Yusuf Çim, dizinin reytingleri düşünce ekrana veda etti. 12 Nisan’da ilk bölümü yayınlanacak olan Show’un yeni dizisi Servet ile dönüyor.

Yusuf Çim, fotomodellik, reklam oyunculuğunun yanı sıra pop müzik albümü de çıkarmış renkli bir isim aslında. Yakışıklılığıyla da dikkat çeken Yusuf Çim’in, yeni dizisinin şansı bakalım nasıl olacak?

Oyunculuğa gelinceye kadar Yusuf Çim, çok farklı işler de yapmış. Aralarında şarkıcılık da var.

Peki kimdir Yusuf Çim?

Yusuf Çim 1991 yılının Eylül ayında üç çocuklu bir ailenin en küçük oğlu olarak, İstanbul’da dünyaya geldi. Meslek lisesinden mezun olduktan sonra Arel üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde okudu. Kariyerine 2009 yılında modellik yaparak başladı. 1.88 boyunda ve 79 kilo olan oyuncu, fotomodellik yaptı, bir çok markanın yüzü oldu, reklam filmlerinde oynadı. 2011’de katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında ikincilik kazanınca ismi duyuldu.

Daha sonra Avea, Eti, İpragaz ve Galatasay Mobil reklamlarında oynadı. Demet Akalın’ın Sabıka ve Aşk isimli kliplerinde oynadı. 2013 yılında “Olsun Bi Kere” isimli ilk albümünü piyasaya çıkardı. 2014 yılında Tayfun Güneyer’in yönetmenliğini yaptığı “Ezra” adlı dizide Rüveyda Öksüz ile beraber başrol oynadı.

işte Yusuf Çim’in Olsun Bi Kere isimli şarkısının klibi: