Ana sayfa Sosyal Medya Sevcan Yaşar, eski sevgilisi Sermiyan Midyat ile olan darp davasını kafasında kapattı!

Sevcan Yaşar, eski sevgilisi Sermiyan Midyat ile olan darp davasını kafasında kapattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevcan Yaşar, Kanal D’nin dijital dizisi Konteynır Brothers’ta iki bölüm konuk oyuncu olarak yer aldı. Kanal D’nin dijital platformlarında yayınlanan dizinin çok kaliteli bir iş olduğunu söyleyen oyuncu, hurdalıkta çalışan iki insanın youtube’da ünlü olma macerası bu dizinin konusunu oluşturuyor.

Hurdalığa gelen ünlülerin buradaki videolar aracılığı ile youtube’da öne çıkmaya çalıştğı bir hikaye üzerinden ilerleyen dizinin yeni bölümleri yayınlanmaya devam ediyor. Sevcan Yaşar gibi birçok ünlü isim de bu diziye katıldı. 1990 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, bu sezon ayrıca Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide de Neyran karakteri ile konuk oyuncu olarak yer almıştı.

En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Esra karakteri ile akıllarda kalan oyuncu, yeni projeler için değerlendirme süreci içinde olduğunu söyledi. Sevcan Yaşar, “Konuşulanlar var ama henüz kesinleşen yok. Bir anlaşma, imza yok. Ama kesinleşince haber veririz” diye konuştu.

Modelli yarışması ile kariyerine başlayan ve sonrasında da oyunculuğa adım atan Sevcan Yaşar, içe kapalı birisi olduğunu ve ünlü olmanın kendisi için zor bir durum olduğunu anlattı.

Oyunculuğa meraklı olduğunu belirten Sevcan Yaşar, tiyatro bölümünü de okuyarak oyunculuğa gerçekçi bir adım attığını söyledi. Dizi ve sinema filmleri için görüşmelerinin sürdüğünü anlatan oyuncu, çekim takvimlerinin netleşmediğini ve her şeyin kesin olmadığı için de detay vermek istemedi.

Sevcan Yaşar, eski sevgilisi Sermiyan Midyat ile olan darp davasını kafasında kapattı! 7

Sermiyan Midyat’ın sevgili oldukları dönemde kendisini darp ettiği iddiasıyla mahkemeye giden Sevcan Yaşar, bu süreci sürdürmek istemediğini ve çok yıprandığını anlattı. Oyuncu, “Süreçte yıprandığım için devam ettirmek istemedim. Yanlış kararlar da oldu, doğru kararlar da oldu mahkemeyle ilgili. Benim için geçmişte kalmış bir konu” dedi.

Davanın üzerinden 2 yıl geçtiğini ve istediği sonucu alamadığını anlatan Sevcan Yaşar,  davaya devam etmeye gücünün olmadığı için de bu davayı sürdürmeme kararı aldığını söyledi…

Konunun kendisi için hassas olduğunu ve gelişmelerin kendisine iyi gelmediğini anlatan oyuncu, “Konuyu kafamda kapatmaya karar verdim” diye konuştu. Oyuncu bu konuyla gündem olmayı da istemediğini sözlerine ekledi.