Ana sayfa Dizi Haberleri Sevcan Yaşar, Sen Çal Kapımı’dan sonra Savaşçı dizisine katıldı! Bakın kimi oynayacak?

Sevcan Yaşar, Sen Çal Kapımı’dan sonra Savaşçı dizisine katıldı! Bakın kimi oynayacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Sevcan Yaşar, sık sık farklı dizilerde boy gösteriyor. Oyuncu son olarak Fox TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’da görünmüştü. Dizide Sevda karakterini oynayan Yaşar’ın ismi şimdi aynı kanalın bir başka dizisi Savaşçı ile anılıyor. Sevcan Yaşar’ın, hazırlıkları süren ve bir süre sonra ekrana gelmesi beklenen Savaşçı’da kimi oynayacağı da ortaya çıktı.

Başarılı oyuncu, daha çok dizilerin ‘fettan’ kadını rolleriyle dikkatleri çekiyor. En çok da Erkenci Kuş didizisinde oynadığı Aylin karakteri hala hatıralarda. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde oynadığı dizide, ortalığı karıştıran bir karakteri oynamıştı.

Başarılı oyuncu, aynı zamanda atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de bir görünüp bir kayboldu. Oyuncu, bir dönem rol aldığı diziye geçtiğimiz sezon geri dönmüş ama karakterinin ölümüyle ayrılmıştı.

Sonrasında da Sevcan Yaşar’ı Sen Çal Kapımı dizisinde izledik. Bu kez Savaşçı dizisine geliyor.

Sevcan Yaşar, Sen Çal Kapımı'dan sonra Savaşçı dizisine katıldı! Bakın kimi oynayacak? 7

Sevcan Yaşar’ın bu kez Eskişehir’de hazırlıkları süren ve bir süredir de yayına girmesi takipçileri tarafından heyecanla beklenen Savaşçı’nın kadrosuna katıldığı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre Sevcan Yaşar, kadrosu yenilenen Savaşçı’nın yeni sezon bölümlerinde Teğmen Selcen Efe karakteri ile Kılıç TİM’inin bir üyesi olarak yer alacak.

Daha çok ‘fettan kadın’ rolleriyle ekrana gelen Yaşar, bu kez Savaşçı ile bambaşka bir rolde ekrana dönüyor…