Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ayça Ayşin Turan, Arıza dizisinde sesinin güzelliğiyle büyülemişti, yılbaşında sürpriz yapacak!

Ayça Ayşin Turan, Arıza dizisinde sesinin güzelliğiyle büyülemişti, yılbaşında sürpriz yapacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Ayça Ayşin Turan, şu sıralar Show TV’de yayınlanan Arıza dizisinde Halide karakterini canlandırıyor. Oyuncu, Tolga Sarıtaş ile birlikte başrolünde oynadığı dizide, performansıyla her hafta izleyiciden de övgüler topluyor. Karagül dizisinde rol aldıktan sonra dikkatleri çeken oyuncu, Halide ile ekranda şimdilerde.

Ayça Ayşin Turan, oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çekiyor ama Arıza dizisinde bir başka yönü daha izleyenlerin hayranlığını kazandı. Dizinin 7. bölümündeki bir sahnede şarkı söylemişti.

Pek çok oyuncunun kendi sesiyle şarkı söylemekten kaçındığı dizilerde Ayça Ayşin Turan, dizi gereği bir barda eline mikrofonu alıp şarkı söylediği sahne ile büyük alkış almıştı.

Ayça Ayşin Turan, Arıza dizisinde sesinin güzelliğiyle büyülemişti, yılbaşında sürpriz yapacak! 8

İzleyicinin sesine bayıldığı Ayça Ayşin Turan, hayranlarını bir kez daha büyülerken, sesinin güzelliğiyle de dikkatleri çekmiş hatta bir albüm yapması ile ilgili takipçilerinden de pek çok yorum almıştı.

Oyuncu ilerde bir albüm çıkarmayı düşünür mü bu kadar yorumdan sonra bilinmez ama onun sesini bir kez daha dinlemek isteyenler için güzel bir sürpriz yapacağı da ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği kulis bilgisine göre Ayça Ayşin Turan, yılbaşı gecelerinin artık klasikleşen programı O Ses Yılbaşı’na katılıyor.

TV8’de yayınlanacak olan programda Ayça Ayşin Turan da sahneye çıkarak yeni yılın ilk saatlerinde güzel sesiyle ekranda olacak…

Ayça Ayşin Turan’ın Arıza’nın 7. bölümünde şarkı söylediği o sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…