Ana sayfa Dizi Haberleri Sevcan Yaşar’a zor soru! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Esra öldü ama yine de sordular!

Sevcan Yaşar’a zor soru! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Esra öldü ama yine de sordular!

tarafından ker_def

Sevcan Yaşar, bir süre önce Erkenci Kuş dizisinde Aylin karakterini oynuyordu. Diziden ayrıldı ve daha önce rol aldığı atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a geri döndü.

Televizyongazetesi/Detay – Bir kaç bölüm dizideki Esra karakterini oynamaya devam etti. Bir kaç haftadır da Esra’nın başına gelmeyen kalmamıştı ama ölmesini kimse beklemiyordu.

Esra karakteri dün akşam yayınlanan 137.bölümde öldü ve Sevcan Yaşar da diziden ayrıldı. EDHO’daki ömrü bu sezon ancak 7 bölüm sürebildi.

Dizinin takipçileri, sosyal medyada Esra’nın ölümüne üzüldüklerini, beklemediklerini söylerken, Sevcan Yaşar da instagram hesabından Esra’ya ve EDHO ekbine şu sözlerle veda etti:

“Ah! #Esra.. ‘Dürüstlük pahalı bir mülktür; her insanda bulunmaz..’ Sevgili #edho senaristlerimize , yönetmenlerime, oyuncu arkadaşlarıma ve yapım ekibine bana kattıkları için, güzel anılar , güzel ruhları , güzel iş ahlakı ve kıymetli emekleri için çok teşekkür ederim. Parçası olmaktan her zaman gurur duyduğum bu projede , birtanecik #edho ekibi .. sizi çok sevdim, yolunuz uzun ve açık olsun.”

Sevcan Yaşar, daha sonra dizideki bir fotoğrafını yayınladığı instagram sayfasından.

Pek çok takipçisi üzgün olduklarını paylaşırken, bazı takipçilerinin “Kesin öldü değil mi, seneye yine çıkıp gelir mi?” şeklinde sorular yöneltmeye başladılar!

Dizilerde öldü sanılan pek çok karakterin, bir şekilde hikayelere geri dönmesi nedeniyle, izleyici de “acaba?” diyerek Esra’nın gidişine farklı yorumlar yapabiliyorlar!

Ancak oyuncunun paylaşımlarına bakılırsa, Esra kesin olarak EDHO’dan ayrıldı! İkinciyi vedayı da aşağıdaki paylaşımıyla yaptı Sevcan Yaşar…

#esra #edho ??

Sevcan Yaşar'a zor soru! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Esra öldü ama yine de sordular! 7