Ana sayfa Güncel Haberler Sevcan Yaşar’dan rol arkadaşı Tarık Ünlüoğlu’na farklı veda!

Sevcan Yaşar’dan rol arkadaşı Tarık Ünlüoğlu’na farklı veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tarık Ünlüoğlu için taziye mesajları arka arkaya geliyor. atv ekranında yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Kaptan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, 61 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi görmekte olan Ünlüoğlu’nun vefat haberi hayranlarını ve birlikte rol aldığı arkadaşlarını derin bir üzüntüye boğdu. Geçen ay akciğerinde meydana gelen sorun nedeniyle hastanede tedavi altındaydı. Acıbadem hastanesinden yapılan açıklamada sanatçının ileri evre akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü, bu sabah solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakım servisine alındığı ve tüm tüm tıbbı müdahalelere rağmen saat 12.40’ta hayatını kaybettiği bildirildi.

Taziye mesajı paylaşan isimlerden birisi de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir dönem yer alan isimlerden Sevcan Yaşar oldu. Ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımla Tarık Ünlüoğlu’na veda etti.

Sevcan Yaşar, Brezilyalı yazar Jose Mauro de Vasconcelos’in Şeker Portakalı kitabından alıntı yaparak aşağıdaki mesajı yayınladı.

İşte o paylaşım:

” “Daha çok anlat” dedim.
“Hoşuna gidiyor mu?”
“Çok. Elimden gelse seninle sekiz yüz elli iki bin kilometre hiç durmadan konuşurdum.”
“Bu kadar yola nasıl benzin yetiştiririz?”
“Gider gibi yaparız.” Ş.P.

Sevcan Yaşar'dan rol arkadaşı Tarık Ünlüoğlu'na farklı veda! 7