Ana sayfa Sosyal Medya Sevcan Yaşar’ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinden paylaşımı polemik yarattı!

Sevcan Yaşar’ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinden paylaşımı polemik yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevcan Yaşar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinden paylaşım yaptı. Instagram hesabından setten fotoğraf paylaşan Sevcan Yaşar’ın hayranları çok sayıda beğeni yaptı.

Dizide Esra karakterine hayat veren Sevcan Yaşar, bu paylaşımı ile dizinin hayranlarının senaryoya yönelik eleştirilerinin bir arda ardı ardına gelmesine sebep oldu.

Bir izleyici, “Tek anladığım şey Esra’nın hain çıkacağı sonra sezon finalinde Sevcan’ın ayrılacağı” yorumunda bulundu.

Bir başka dizi hayranı ise hayallerini kırdıklarını belirtti ve ” Biz esil istiyoruz dedik, onlar Akif Esra; İlyas Ömür yaptı. Bu mu yani… Bunun için mi döndü Sevcan dedik, keşke dönmeseydi dedik, yazı olan yize bize oldu” yorumunu yaptı.

Bazı takipçiler ise Esra’nın fedai çıkmasını dilediklerini belirtti. Bu durumun Alparslan ile Esra’nın bir planı olmasını dileyenler de vardı.

Bir takipçinin, “Esil olsun ya nasıl özledik. Tam sen döndün Esil görürüz derken, bu Akif neyin nesi” şeklindeki eleştiri de dikkat çekti.

Dizinin takipçileri artık Esra, Akif’in ne olduğunu anlasa. Sıktı bu durum. Gerçekten kaldı mı bu kadar saf insan dünyada, hiç gerçekçi değil” ifadelerinde bulundu.

İşte Sevcan Yaşar’ın büyük polemik yaratan o paylaşımı:

?? #edho foto by @fahrioztezcan

Sevcan Yaşar'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinden paylaşımı polemik yarattı! 7