Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci paylaştı, Yasak Elma’daki kankası mest oldu!

Sevda Erginci paylaştı, Yasak Elma’daki kankası mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevda Erginci, Yasak Elma dizisindeki Zeynep karakteri ile çok konuşulmuştu. 2 sezon dizide yer alan oyuncu, 3.sezon öncesinde yapımdan ayrılmıştı.

Erginci, 2019-2020 sezonuna Star TV ekranında Sevgili Geçmiş dizisi ile başladı ama şansı yaver gitmedi. Sevgili Geçmiş gönüllerde bir yara olarak kısa sürede ekrana veda etti.

Yasak Elma’daki Zeynep ile güçlü bir çıkış yapan ve hafızalarda da bu dizideki rolüyle kalan Sevda Erginci, son günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla öne çıkıyor.

Seksi pozlarıyla gündem olan oyuncu, zaman zaman farklı tarzını yansıtan fotoğrafları ile de beğeni toplamakta. Aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan Erginci’ye Yasak Elma’daki kankası Eda Ece kayıtsız kalamadı.

Sevda Erginci paylaştı, Yasak Elma'daki kankası mest oldu! 8

Yıldız Argun olarak ekranda izlediğimiz Eda Ece, arkadaşının bu paylaşımını çok beğendi.

“Seni ben yerim” diye mesaj yollayan Eda Ece, yakın dostuna jeste yapmış oldu. Erginci’nin Sevgili Geçmiş dizisinde birlikte rol aldığı Ece Uslu da verdiği yanıtla dikkat çekti.

Sevda Erginci paylaştı, Yasak Elma'daki kankası mest oldu! 9

Sevda Erginci’nin hayranları beğenilerde bulunurken, ünlü oyuncunun güzelliğine yönelik de birçok iltifat mesajı bıraktı.