Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner’ın Saygı dizisinden sonra anlaştığı proje ortaya çıktı!

Miray Daner’ın Saygı dizisinden sonra anlaştığı proje ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Hilal karakteri ile bir anda parlayan Miray Daner, sonraki tüm projelerinde başrol teklifleri alarak kariyerinde önemli bir noktaya geldi.

En son Blu TV’de yayınlanan Saygı isimli dizinin ilk sezonunda izleyici karşısına geçen oyuncu, bu yaz aylarında ise dizinin ikinci sezonu için ekip ile birlikte çekimlerde yer aldı. Halen dizinin çekimleri devam ediyor ama oyuncu bir sonraki projesi için anlaşmasını yaptı.

Birçok hayranı genç oyuncudan yeni bir televizyon dizisi beklentisi içinde. Miray Daner en son 2018-2019 sezonunda Bir Litre Gözyaşı isimli dizide Cihan karakteri ile başrolde yer almıştı. Ancak bu dizi beklenen dönüşü sağlamadı ve erken final yaptı.

Oyuncu sonraki 3 projesinde de dijital dizileri tercih etti. Hakan Muhafız, Saygı ve son olarak da Kuş Uçuşu’nda rol alan Miray Daner, yeni dönemde ise bir sinema filminden gelen teklifi kabul etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre El Kızı isimli yeni diziden teklif almasına rağmen Miray Daner’in tercihi sinema oldu.

Televizyon ekranında bu sezon yer alıp almayacağı da henüz belirsiz olan oyuncu, Zeki Demirkubuz’un yeni filmi Hayat’ta başrolde yer alacak.

Miray Daner’e gelen dizi tekliflerinin de bir hayli fazla olduğu ortaya çıktı. Oyuncu, belki de kış sezonu için beğendiği bir proje olur ise onu tercih eder. Bekleyip göreceğiz ve gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.