Ana sayfa Dizi Haberleri Sevgili Geçmiş dizisinde bir yalan son buldu!

Sevgili Geçmiş dizisinde bir yalan son buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çilem ile Azra gerçeği sonunda ortaya çıktı! Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Sevgili Geçmiş dizisinde 5 haftadır devam eden yalan son buldu. Dizinin ilk bölümünde Deren ve İpek’e yalan söyleyerek kendini Çilem olarak tanıtan Azra, 6.bölümde gerçekleri açıkladı.

Çilem’in eve gelip Azra’yı zor durumda bırakmasının ardından gerçekleri söyleyen Azra, “Ben hala iyi birisiyim” diye kendini savundu. İpek ve Deren ise gördükleri ile şaşkına döndü. Bir yalanın son bulması aslında dizide hikayenin önünü açacak gelişme olarak da değerlendiriliyor.Bundan sonra Çilem’in Deren ve İpek ile nasıl bir ilişkisinin olacağı,Azra’ya ne olacağı gibi sorular da gündemde.

Sevgili Geçmiş dizisinde bir yalan son buldu! 7

Çilem, kardeşe ihtiyacı olmadığını söyleyerek çok sert bir giriş yaptı. Azra’yı destekleyen izleyiciler de doğru yaptığını belirten yorumlarda bulundu. Çilem karakterine ise tepki vardı.

Sevgili Geçmiş 6. bölümde Özge Özacar’ın başarıyla canlandırdığı Azra’nın gerçeği açıklardığı o anları videoda bulabilirsiniz.

Sevgili Geçmiş 6.bölümde neler yaşandı?

Cahide sonunda kızlarına kavuşmuştur ancak kızlarının onu kabul etmesi o kadar da kolay olmayacaktır. Üstelik, eşini öldürmediğini, gerçek katilin Cemal olduğunu da itiraf edemez. Çünkü Cemal onu tehdit etmektedir.

İpek ve Deren hayatlarına dahil olan annelerine nasıl davranacaklarını bilemezken Çilem tavrını belirlemiştir: Cahide’yi hayatı boyunca annesi olarak kabul etmeyecektir.

Cahide, Cemal’den kurtulmanın bir yolunu bulmuştur. Eski bir mahkûm olan arkadaşından bu konuda yardım ister. Ancak hesaba katmadığı bir şey vardır.

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Aydın Bulut
Senaryo: Funda Alp

Cahide Esen Karalar: Ece Uslu
Cemal Karalar: Emre Kınay
İpek Gencer: Sevda Erginci
Sinan Malik: Seçkin Özdemir
Deren Kutlu: Melis Sezen
Kenan Soykan: Burak Yamantürk
Azra Yılmaz: Özge Özacar
Mahir Denizhan: Burak Çelik
Çilem Akan: Elifcan Ongurlar