Ana sayfa Dizi Fragmanları Ece Uslu’yu çaresiz halde görüp de gözyaşı dökenler çok oldu!

Ece Uslu’yu çaresiz halde görüp de gözyaşı dökenler çok oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emre Kınay, Ece Uslu, Sevda Erginci, Melis Sezen,Burak Çelik, Seçkin Özdemir, Özge Özacar ve Elifcan Ongurlar’ın başrollerinde yer aldığı dizide geçtiğimiz hafta senarist değişikliği yaşanmıştı. Funda Alp’ten alınan senaryo, Gül Abus’a devredilmişti. İkinci değişiklik de gerçekleşti ve yönetmen koltuğunda oturan Aydın Bulut, yerini Osman Kaya’ya bıraktı.

Dizinin reytinglerinin iyi olmaması nedeniyle yapılan bu değişiklikler nasıl sonuç verecek merakla bekleniyor. Star TV’nin dizisinde 6.bölüm 29 Kasım Cuma akşamı yayınlandı. İzleyicileri çok etkileyen bir sahne vardı. Kocasını öldürdüğü iddiası ile 24 yıl hapis yatan Cahide çıktı ve kızlarına kavuştu.

Kavuşma sahnesinde bir tek İpek annesine hasretle sarıldı.Deren, kafası karışık olduğu için tepki veremedi. Çilem ise annesine kendini dokundurtmadı. Kızlar annelerine “Babamı neden öldürdün?” diye sordu. Ama Cemal’in bakışları altında Cahide, “Ben babanızı öldürmedim” diyemedi. Sadece ağzından “Çok üzgünüm” ifadesi çıktı.

İşte o anlarda Ece Uslu’nun sergilediği performans çok etkileyiciydi.Ekran başındaki izleyiciler rol yapmadığını sanki gerçekten o anı yaşadığını hissetti.

İşte 6.bölümde Cahide’nin kızlarına kavuştuğu o anlar: