Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım’da ayrılan ayrılana! 2 ünlü isim ayrılıyor!

Benim Tatlı Yalanım’da ayrılan ayrılana! 2 ünlü isim ayrılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Tatlı Yalanım dizisi yolculuğuna Star TV ekranında devam ediyor. Yaz aylarından bu yana ekranda kalmakta olan dizi, reytingleri çok iyi olmasa da Cumartesi akşamları yayınlandığı için Star TV, diziye sabır göstermekte.

25. bölümü 7 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek olan dizide ayrılık haberleri de üst üste geldi. Tv100’den Birsen Altuntaş, 2 ismin yapıma veda edeceğini duyurdu.

Dizide Aylin karakterine hayat veren Ege Kökenli, sonradan yapıma katılmıştı. Kökenli, diziye veda ediyor. Zaten pek de sevilmeyen bir karakter olan Aylin’in gidişi izleyicileri de mutlu edecek.

Benim Tatlı Yalanım'da ayrılan ayrılana! 2 ünlü isim ayrılıyor! 8

Ancak ikinci ayrılık üzecek. Zira Suna’nın babası Şevket bey karakteri de diziden ayrılıyor. Ahmet Saraçoğlu’nun başarıyla canlandırdığı Şevket, izleyici tarafından sevilen bir karakter. Saraçoğlu son olarak önümüzdeki hafta 26. bölümde izleyicinin karşısına çıkacak ve diziye veda edecek .

Aylin ve Şevket karakterlerinin yapıma nasıl veda edecekleri de merakla bekleniyor.

Benim Tatlı Yalanım'da ayrılan ayrılana! 2 ünlü isim ayrılıyor! 9

Başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç ve Ali Yoğurtçuoğlu dizinni kadrosunda yer alan isimler.