Ana sayfa Sosyal Medya Sevgili Geçmiş dizisinin Deren Kutlu’su Melis Sezen’in büyük heyecanı

Sevgili Geçmiş dizisinin Deren Kutlu’su Melis Sezen’in büyük heyecanı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melis Sezen, 2016 yılında Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizideki Asya karakteri ile oyunculuk kariyerine adım atmıştı. Aradan geçen 4 yıla yakın sürede farklı rollerde yer alan Melis Sezen, adeta projeden projeye geçiş yaptı. Siyah İnci dizisinde Ebru olarak izlediğimiz oyuncu, Dünya Hali, Bizim İçin Şampiyon, Tilki Yuvası isimli filmlerde boy gösterdi. Ardından ise İçten Sesler Korosu dizisinde Öykü oldu. 2019 yılında Leke dizisinde Burak Sevinç ile başrol oynadı ama dizi uzun süreli olamadı. Mucize Aşk 2 filminde de rol alan Melis Sezen, dolu dolu geçirdiği 4 yıllık kariyerinde şimdi de İzmir’de çekimleri devam eden Sevgili Geçmiş dizisine katıldı.

Dizide ustaların ve başarılı genç isimlerin bir karma olarak buluştuğu gözüküyor. Melis Sezen de genç, gelecek vaat eden isimler arasında.

Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk dizide rol alan önemli isimler… Melis Sezen için büyük bir tecrübe olacağı da kesin.

Ünlü oyuncu bir hayli heyecanlı. Instagram hesabından paylaşım yapan Sezen, “Deren hanım ile tanışmaya çok az kaldı. Ben de çok heyecanlıyım çook” diyerek aşağıdaki paylaşımı yaptı.

DİZİNİN KONUSU:

Üç kız kardeş ve sakladıkları büyük sır! Birbirinden habersiz üç kardeşin etkileyici ve sürükleyici hikayesini anlatan “Sevgili Geçmiş” üç kadının gerçeklere giden yolda karşılarına çıkan zorlukları konu ediniyor.

Dizide Melis Sezen’i Deren Kutlu karakteri ile izleyeceğiz. Peki kimdir Deren Kutlu?

Melis Sezen (DEREN KUTLU)

Deren, çok akıllı, disiplinli ve çalışkandır.

Zengin bir ailede üst sınıf alışkanlıklarıyla büyüdüğünden, modern, kültürlü, nazik biridir.

Tıp fakültesinden çok iyi dereceyle mezun olmuştur.

Güzeldir, bakımlıdır ama kendisini göstermesini pek bilmez.

Hiç aşık olmamıştır. Ta ki Kenan ile tanışana kadar. Karşılaştıkları andan itibaren birbirinden etkilenirler.