Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setine, oğlu Tarık’ı izlemeye gitti

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setine, oğlu Tarık’ı izlemeye gitti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamı yayınlanan Yasak Elma dizisinde oynayan Şevval Sam, şu sıralar bir başka heyecan yaşıyor. Futbolcu Metin Tekin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık Emir Tekin, ilk kez oyunculuk yapıyor. Üstelik de Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde oynuyor. Sam, oğlunu sette ziyaret ederken, yanında Eda Ece ile birlikte pozlar verdiler.

Eda Ece ve Şevval Sam’ın Sadakatsiz dizisinin çekimleri sırasında izlemeye gittikleri Tarık Emir Tekin ile verdikleri pozların yanı sıra bir başka ziyaret amacı daha ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinin ilk 3 sezonuna imza atan Yönetmen Neslihan Yeşilyurt, şu anda Sadakatsiz dizisini çekiyor. Yeşilyurt’un başarılı yönetmenliğiyle son dönemde çektiği diziler gündemden düşmezken, Sadakatsiz gibi uyarlama ve iddialı bir iş için de yapımcı firma Yeşilyurt’u istedi.

Yasak Elma’nın yapım şirketi Med Yapım, aynı zamanda Sadakatsiz dizisinin de Mednova ile birlikte yapım ortağı. Dolayısıyla Neslihan Yeşilyurt’a, Yasak Elma’daki başarısından dolayı aynı firmanın bir başka dizisi emanet edildi.

Yönetmen Yeşilyurt ile Eda Ece ve Şevval Sam’ın dostluklarını da iki oyuncunun sosyal medya hesaplarını takip edenler yakından biliyor. Sadece sette değil, özel hayatlarında da görüşen ve samimi olan yönetmen ve oyuncular, Yasak Elma’dan sonra bu kez Sadakatsiz setinde buluştular.

Şevval Sam sadece oğlunu görmeye değil, Eda Ece ile birlikte eski yönetmenleri Neslihan Yeşilyurt’u da ziyarete gitmişti Sadakatsiz setine.

Bilindiği gibi Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz’de üçkağıtçı, dolandırıcı bir karakter olan Selçuk’a hayat veriyor.

Eda Ece, o keyifli anlarını instagram sayfasından paylaştı. Fotoğraflardaki samimiyeti ve dostluğu da görmeniz mümkün…

İşte Eda Ece’nin Sadakatsiz setinden paylaşımları…

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setine, oğlu Tarık'ı izlemeye gitti 11

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setine, oğlu Tarık'ı izlemeye gitti 12

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setine, oğlu Tarık'ı izlemeye gitti 13

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setine, oğlu Tarık'ı izlemeye gitti 14

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setine, oğlu Tarık'ı izlemeye gitti 15