Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam’a sürpriz üstüne sürpriz yaptılar

Şevval Sam’a sürpriz üstüne sürpriz yaptılar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile ekranlara gelen Şevval Sam’ın dostları, dizideki ekip arkadaşları, oyuncular tarafından doğum günüde sürpriz üstüne sürpriz yapıldı. 11 Kasım 1973 doğumlu olan oyuncu, 47 yaşına gittiği her yerde ayrı bir sürprizle girdi adeta.

Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuğuyla da çok sevilen bir isim olan Şevval Sam’a doğum gününde sosyal medyadan adeta yağmur gibi mesajlar geldi. Hayranlarının yanı sıra dostları da onu unutmadı.

Sam, kendisine gönderilen mesajları instagram sayfasından da yayınladı. Dizide birlikte rol aldığı Eda Ece’nin duygu yüklü mesajının yanı sıra, karavanının son halini görmeye gittiği dükkanda da pasta ile karşılandı oyuncu.

Şevval Sam’ın sosyal medya paylaşımları, verdiği röportajlarla birlikte hayranları da yakından tanıyor artık. Uzun yıllardır annesi Leman Sam ile birlikte toplum önünde olan bir isim olarak Şevval Sam’ın samimi, doğal ve içten tavırları dikkat çekiyor.

Kimi toplumsal ve sosyal olaylarda tepkisini, düşüncelerini de saklamayan oyuncu, kadına-hayvana-çocuğa şiddet, doğa katliamı gibi pek çok konuda da düzenlenen organizasyonlara katılıyor, sosyal medyadan da desteğini esirgemiyor.

Doğum gününü dostlarıyla birlikte kutlayan Şevval Sam, Yasak Elma’nın eski yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ve Eda Ece’nin de bulunduğu küçük buluşmada fotoğraflarını da paylaştı.

Uzun yıllardır şarkıcılığının yanı sıra oyunculuğuyla da tanınan Şevval Sam’ın, doğumgününde aldığı mesajlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz…