Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci’ye, Kuzey Yıldızı’ndaki partneri Aslıhan Güner’den sevindiren sürpriz

İsmail Demirci’ye, Kuzey Yıldızı’ndaki partneri Aslıhan Güner’den sevindiren sürpriz

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız ve Kuzey karakterlerine hayat veren İsmail Demirci ve Aslıhan Güner, kamera arkasında da iyi anlaşıyorlar. Her iki oyuncu da kamera önünde profesyonelliklerini konuştururken, aynı zamanda kamera arkasında da birbirlerini destekleyen iki insan olarak dikkat çekiyorlar.

Cumartesi akşamları ekrana gelen dizide uyumlu partnerlikleriyle dizinin sevilmesini de sağlayan iki oyuncu, zaman zaman birbirlerine takıldıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmekteler.

Ailelerinden ayrı Ordu’da uzun zamanlar geçiren tüm ekip ile birlikte yorucu bir tempoda çalışan iki oyuncu, esprili tavırları ve kişilikleriyle de sosyal medyanın sevilen iki ismi.

Aslıhan Güner, son olarak dizi partnerine bir sürpriz yaparak, ailesinden uzakta geçirdiği doğum gününde onu unutmadıklarını göstermiş oldu.

Kuzey ve Yıldız’ın nişan sahnesi öncesi olduğu anlaşılan karavandaki bu küçük kutlama için Aslıhan Güner kısa bir video yayınladı.

İsmail Demirci’nin şık kostümü ile karavanında otururken gelen bu küçük sürpriz karşısında mutlu olduğu da videoda görülüyor. GÜner’in pastanın üstüne “İyi ki doğdun canım partnörüm” yazdığı görülmekte…

İşte o keyifli paylaşım: