Ana sayfa Dizi İzle Shivraj kurtuluyor! İkimizin Yerine 404. bölümde mutlu son!

Shivraj kurtuluyor! İkimizin Yerine 404. bölümde mutlu son!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 404. bölümde neler olacak? Mahkeme günü gelmiştir. Rasika korkulu gözlerle Sural’ın savunmasını dinler. Sonunda gerçekler ortaya çıkar ve Rasika hapse atılır.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İkimizin Yerine dizisinin 16 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak 404.bölümünde mutlu bir son var. Shivraj kurtuluyor… Videodan dizinin yeni bölümünden detayları izleyebilirsiniz.

Shivraj kendini temize çıkarmakla uğraşırken Sanchi de Sural ile aynı evde yaşamanın zorlukları ile boğuşur. Üstüne bir de büyük halanın, olaya dâhil olması eski konuların yeniden açılmasına neden olur.

Sural’ın Sanchi’ye yaşattıklarından haberi olmayan büyük hala onu ziyarete gider. Sanchi’nin Sural’a mesefeli davranmasını eleştirir. Vivek’in annesi, büyük halaya Sanchi ve Sural’ın yaşadığı kötü hadiseyi anlatır. Büyük hala duyduklarından sonra şok geçirir. Öğrendiklerinden sonra büyük hala Sanchi’ye nasıl davranacak? Öte yandan Shivraj, Narenda’nın ölmeden önce yaptığı telefon konuşmalarını araştırır. Telefondan bulduğu kişi, Shivraj’ı kurtarmaya yetecek mi?