Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin 2 dizisi bekleneni veremedi, yeni 2 dizi bomba gibi geliyor!

Show TV’nin 2 dizisi bekleneni veremedi, yeni 2 dizi bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Yeni sezon için iddialı diziler hazırlayan Show TV, son dönemde iki yeni dizisini de izleyicilerin beğenisine sundu. Ancak bu iki dizinin reyting performansı da kanalı pek memnun etmiyor…

Cuma akşamları yayınlanan Yalancı güçlü bir yapım. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Yalancı’nın iyi reytingler getirmesi bekleniyordu. Ancak ortalamanın altında kalan dizi hem Kırmızı Oda hem de Arka Sokaklar’ın karşısında zorlanıyor. Fox TV’nin sürpriz bir çıkış yapan Aşk Mantık İntikam dizisinin de güçlü duruşu Yalancı dizisinin geriye düşmesine neden oldu.

Show TV, Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun başrolünde yer aldığı Yalancı dizisinden çok umutluydu. Ancak ilk iki bölüm beklentilerin altında kalan reytingler moralleri bozdu… Yalancı dizisinin üçüncü bölümü bu hafta yayınlanacak ve Cuma reytingi de merakla beklenecek.

Show TV’nin bir diğer önemli dizisi İçimizden Biri de pazar akşamları beklentilerin altında kaldı. Yargı dizisinin iyi çıkış yapması ve Teşkilat dizisinin başlaması ile birlikte İçimizden Biri’nin reytingleri düştü. Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın başrolünde olduğu eğlenceli dizi ne yazık ki ortalamanın çok altında reytingler ile yoluna devam edebilmesi zor gözüküyor.

Kanalın elinde bomba gibi diye nitelendirilebilecek iki yeni dizi daha var. Bunlardan birisi Aziz. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı Aziz dizisinden gelen görüntüler çok etkileyici. 1930’lu yıllara götüren hikayenin güçlü olması, iyi de oyuncu kadrosunun bulunması ile Aziz, Show TV için yeni sezonun en etkili yapımlarından birisi olacak.

Bir diğer dizi ise Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’u başrolde buluşturan Üç Kuruş olacak. Fragmanı yayınlanan dizide Uraz Kaygılaroğlu’nun sarı saçları ile yeni imajı çok ilgi çekti. Ekin Koç da geçen sezonki başarılı çıkışının ardından yeni sezonda Show TV ekranında yerini alacak.

Aziz ve Üç Kuruş dizileri için yayın tarihi açıklanmadı. Ancak her iki yapımın da kanalın yeni sezondaki sürükleyici dizileri olması bekleniyor. İçimizden Biri ile Yalancı’nın performansı ise akıbetlerini belirleyecek.