Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin final yapması beklenen dizisinde yeni karar!

Show TV’nin final yapması beklenen dizisinde yeni karar!

tarafından ker_def

Show TV ekranında yazlık dizi Kahraman Babam’ın final yapmasının ardından Cam Tavanlar’ın da sekizinci bölümü ile birlikte önümüzdeki hafta son kez ekrana gelmesi bekleniyordu. Kulislere yansıyan bilgilerde Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisinin başrolünde olduğu dizinin düşük reytingleri nedeniyle ekran ömrünün kısa olacağı bilgileri gelmişti.

Cam Tavanlar dizisinin dün akşam yedinci bölümü yayınladı. Tüm dizi hayranları 8. bölüm için final fragmanı beklerken, gelen videonun yeni bölüm olarak sunulması dizi hayranlarını şaşırttı. Cam Tavanlar’ın final kararından geri adım mı atıldı, yoksa final öncesi bir kaç bölüm daha şans mı verildi merak ediliyor.. Ancak bilinen bir gerçek var kı, 4 Ağustos Çarşamba günü dizinin yeni bölümü yayınlanacak ve şimdilik final durumu değişmişe benziyor.

Show TV'nin final yapması beklenen dizisinde yeni karar! 8

Dizi hayranları ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda bu duruma çok sevindi. Meriç Acemi’nin hikayesini yazdığı dizinin final yapmasını istemeyen hayranlar yeni kararı merak ediyor… Finalin bir sonraki hafta gerçekleşeceğini iddia edenler de var ama şimdilik net bir durum yok.

Show TV ekranlarının Ojo Pictures imzalı sevilen dizisi Cam Tavanlar’ın yeni bölümünün tanıtımı yayınlandı. Cem’in Asude adına basın açıklaması yaptığı tanıtımda Leyla hakkında söylediği sözler şaşkınlık yaratıyor. Leyla büyük bir hayal kırıklığı yaşarken bu durum ikilinin arasında büyük bir soruna yol açıyor. Lujuria ekibinin şarkı söylediği anlar ise dikkat çekiyor. İşte 8. yeni bölüm fragmanı:

CAM TAVANLAR’DA NELER OLDU?

Cam Tavanlar’ın ekrana gelen yedinci bölümünde Leyla’nın evine giden Suna, Cem ile geçmişini anlatırken büyük bir gerçeği açığa çıkardı. Leyla, aslında Cem’in geçmişte en yakın arkadaşının ölüm haberini aldığı için gittiğini ve beraber geçirdikleri romantik akşamda Suna ile ayrı olduklarını öğrendi. Cem’e haksızlık ettiğini anlayan Leyla artık vakit kaybetmeden aşklarını doya doya yaşamak için adım attı. Leyla ve Cem aşkı doludizgin başlarken Suna, bu aşkı bozmak için harekete geçti. Leyla’nın sürekli karşısına çıkan ve Cem’le olan ilişkilerine dair yalan bilgiler veren Suna, söyledikleriyle Leyla’yı mutsuz etmeye çalıştı.

Show TV'nin final yapması beklenen dizisinde yeni karar! 9

Cem’in ölen yakın arkadaşı Oktay’ı da öne sürerek Cem’e yakınlaşmaya çalıştı. Suna’nın tüm söylediklerine rağmen Leyla, Cem’e güvenmeyi tercih etti. Leyla, aşkın büyüsüne kapıldı ancak gerçek hayattaki sorunlarla yüzleşmesi uzun sürmedi. Haldun, Lujuria’yı bitirmek için Leyla’ya hain bir tuzak kurdu. Lujuria’ya sahte bir müşteri göndererek oyun oynayan Haldun, Leyla’nın parasının bitmesine sebep oldu. Tefeciden de Leyla’nın borç haklarını aldı. Leyla, tefeciden artık Haldun’a borçlu olduğunu öğrendiğinde büyük bir şok yaşadı. Restorana geri döndüğünde ise Lujuria tabelası yerine Asude tabelasının asıldığını gördü. Leyla büyük bir öfkeyle restoranın camlarını kırıp isyan bayraklarını çekti. Peki, verdiği savaşta galip gelebilecek miydi?

Yönetmenliğini Fehmi Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Duygu Yıldırım İleri’nin yazdığı, proje yaratıcısı Meriç Acemi olan ”Cam Tavanlar”ın oyuncu kadrosunda; Bensu Soral, Kubilay Aka, Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimler bir arada yer alıyor.

‘Cam Tavanlar’, yeni bölümüyle 4 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!