Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin son kararı Alev Alev dizisini de korkutuyor!

Show TV’nin son kararı Alev Alev dizisini de korkutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan Alev Alev, bu sezonun dikkat çeken projelerinden birisi oldu… Show TV ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Alev Alev dizisinin son haftalarda reytingleri düştü. Toparlanma işareti de henüz yok. Dizinin akıbetini etkileyecek en önemli karar Show TV’nin, benzer reytingler alan Arıza dizisini yayından kaldırma kararı oldu.

Arıza dizisini zarar ettiği gerekçesi ile 30. bölümde kaldıracak olan Show TV’nin, benzer bir durumu bulunan Alev Alev için de aynı kararı almasından korkuluyor… Özellikle de 1 Nisan Perşembe akşamı başlayacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız dizilerinden sonra Alev Alev daha da düşük reytingler alabilir. Dizinin hayranları da zarar edeceği gerekçesiyle kanalın Alev Alev için de ani bir final kararı vermesinden korkuyor.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev bu akşam 20. bölümüyle ekrana gelecek. Cemre evin içinde Çelebi’nin açığını ararken, Tomris’ten aldığı fikirle Çelebi’yi durdurmanın yolunu bulur. Fakat başarıya ulaşabilmek için adımlarını son derece gizli atmak zorundadır. Restorandaki kavgadan sonra Ömer geri adım atmaz ve Rüya ile arası iyice gerilir.

İskender Bülent’e karşı Çiçek’in yanında olurken, Çelebi’nin müdahalesi İskender’i uçurumun kenarına sürükler. Ozan ve Cemre görüşebilmek için büyük tehlikeleri göze alırken, buluşmaları hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir.

Alev Alev, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!