Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’nin Üç Kuruş dizisi hem dengeleri sarsacak hem büyük eleştiri alacak!

Show TV’nin Üç Kuruş dizisi hem dengeleri sarsacak hem büyük eleştiri alacak!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında yakında başlayacak olan Üç Kuruş dizisi pazartesi rekabetine katılacak. Alparslan ve Üç Kuruş dizilerinin de gelmesi ile birlikte pazartesi rekabeti bu sezon çok zorlu geçecek. Kalp Yarası ile Yasak Elma dizilerinin rekabeti ise devam ediyor…

Roman bir ailenin hikayesinin ortaya konacağı dizi çok renkli bir yapım. Üç Kuruş’un yayınlanan ilk bölüm fragmanındaki bazı ifadeler de çok dikkat çekici. Dizinin büyük eleştiriler alması da şimdiden kesin gibi gözüküyor. Özellikle de Roman vatandaşların diziye yönelik sert tepkilerinin olabileceğini fragmanda yer alan şu ifadelerden anlayabilirsiniz:

“Kapkaççısı, katili, uyuşturucu müptelası, rengarenkler maşallah. Bütün romanlar darbukacı, çiçekçi, yan kesici, falcı olmuyor. Eğer önümüz kesilmez de okuyabilirsek, bazılarımız doktor da çıkabiliyor.”

Show TV'nin Üç Kuruş dizisi hem dengeleri sarsacak hem büyük eleştiri alacak! 8

Son dönemin başarılı oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un buluştuğu yeni dizinin senaryosunu Damla Serim ve Murat Uyurkulak yazdı.

Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un birinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Roman mahallesi Çıngıraklı’da gerçekleşen görkemli düğünün dikkat çektiği tanıtımda Kartal’a (Uraz Kaygılaroğlu) ve Efe’ye (Ekin Koç) dair verilen ilk ipuçları izleyicinin ilgisini artırıyor.

Çıngıraklı’nın mafya lideri Kartal ile Organize Şube’de komiser Efe’nin arasındaki gerilim heyecan uyandırırken aksiyon dolu anlar şimdiden nefes kesiyor.

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Show TV'nin Üç Kuruş dizisi hem dengeleri sarsacak hem büyük eleştiri alacak! 9

Üç Kuruş çok yakında her pazartesi Show TV’de!