Ana sayfa Sosyal Medya Sıfırıncı Gün setinde Aybüke Pusat o sahneyi çekerken gözyaşı akıttı!

Sıfırıncı Gün setinde Aybüke Pusat o sahneyi çekerken gözyaşı akıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranında hayranları ile buluştu. TV8’de çarşamba akşamları ekrana gelen Sıfırıncı Gün isimli aksiyon dizisinde başrol kadın oyuncusu olan ünlü oyuncu, başrolü Engin Öztürk ile paylaşıyor.

Aybüke Pusat hayranları yeni rolünden memnun ama dizinin reytinglerinin beklenildiği kadar iyi olmaması gibi bir sorun da ortada duruyor. Sıfırıncı Gün dizisinin güçlü bir oyuncu kadrosu ve etkileyici bir hikayesi var ama bazı dizi hayranları özellikle kurgu konusunda sorunlar olduğunu düşünüyor.

Aybüke Pusat ise Nisan karakterine adeta kendisini kaptırdı. Oyuncu, bazı duygusal sahnelerde gözyaşlarına engel olamıyor. Bu konuyla ilgili twitter hesabından bir paylaşımda bulunan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Sahneyi çekerken ağlamaktan gözüm çıktı. Çok üzülüyorum :( canım #öznis.”

Sıfırıncı Gün setinde Aybüke Pusat o sahneyi çekerken gözyaşı akıttı! 7

“Severek ayrılmak” diye bir söz vardır, işte Nisan karakteri de Özgür ile ilişkilerine ara vermeleri gerektiğini bu sahnede ifade ediyor. Oyuncunun duygu yüklü ifadelerde gerçekten gözyaşı dökmüş olması da Nisan karakterini ne kadar içselleştirdiğini ortaya koyuyor. O sahneyi aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Aybüke Pusat’ın aslında itiraf gibi açıklaması hayranlarının da büyük dikkatini çekti. Bazı dizi izleyicileri, “Kalbimi bu sahnede bıraktım” şeklinde yorumda bulundu.

28 Aralık Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanan Sıfırıncı Gün dizisi için gün değişikliği kararı da alındı. Dizinin ilk 4 bölümü çarşamba akşamları ekrana gelirken, beşinci yeni bölümün ise 27 Ocak Cuma akşamı izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.