Ana sayfa TV Programları Sıla’nın Çelişkili İfadeleri | Gerçeğin Peşinde 306. Bölüm

Sıla’nın Çelişkili İfadeleri | Gerçeğin Peşinde 306. Bölüm

tarafından ker_def

“Gerçeğin Peşinde” hafta içi her gün saat 09.45’te canlı yayınla TV8’de ekranlara gelmeye devam ediyor. Gerçeğin Peşinde programının 306. bölümü 14 Kasım Çarşamba günü izleyicilerle buluştu. Programın bu bölümünde konu başlıkları şöyleydi: Melek Şengönül Dosyasında Şok Gelişmeler… Melek Şengönül Olayında Bir Kadın Var Mıydı? Sıla Melek Hanım’ın Ailesinden Özür Diledi. Sıla’nın Çelişkili İfadeleri… Sümeyra Mert 5 Senedir Nerede? Sümeyra Nasıl Bir Evde Yaşıyordu? Ortadan Kaybolmasa Yeni Eve Taşınacaklardı

Yıllarca yaptığı programlarla kayıpları kavuşturan, cinayetleri aydınlatan ekranın güvenilir yüzü Serap Paköz “Gerçeğin Peşinde” programı ile geri döndü. Videodan 306. bölümde yer alan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

“Gerçeğin Peşinde” cinayetleri çözüme kavuşturup, kayıpları buluyor, muhabirlerle birlikte emekli polislerden destek alarak konusunun uzmanı polisler ile birlikte hem olayları araştırıyor hem de olay yerinden doğru ve detaylı bilgileri güncel olarak yayınlıyor.