Ana sayfa Sosyal Medya Sinan Güleryüz, eşi Özge Özder’e hayatının sürprizini yaptı!

Sinan Güleryüz, eşi Özge Özder’e hayatının sürprizini yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Özge Özder en son Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat verdi. Oyuncu, çok sevdiği dizinin ikinci sezonunda karakterin yer almadığını öğrendiğinde de çok üzülmüştü. Ünlü oyuncu yeni projesi olan Sadakatsiz’e hazırlanıyor.

Özge Özder, Sinan Güleryüz ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Şarkıcı eşi ile zaman zaman düet de yapan ünlü oyuncu, sesiyle de gündeme gelmeye başladı. Özge Özder’e büyük sürpriz ise eşinden geldi.

Özge Özder’in sözlerini yazdığı şarkı bestelendi ve bu sürprize şaşıran ünlü oyuncu, eşiyle birlikte düet de yaptı. İşte o şarkı sosyal medyada da yankı buldu.

Özge Özder, şarkının hikayesini de anlattığı mesajında dikkat çeken detaylar verdi. Oyuncu, şarkının videosunu da paylaştı.

İşte Özge Özder’in sözleri: “Hep “Bir kere de bizim için yaz” diyen biricik yol arkadaşıma yazmıştım bu sözleri.. Çünkü hayallerinden biriydi benim satırlarımdan dökülen bir şarkımız olması.. Sabaha karşı, dolu dolu gözlerle uyanmasını beklemiştim elimde bu satırlarla… Sonra başından beri masalımızın müziği olan @badederinoz e teslim oldu bu satırlar benden gizli gizli, @sinanguleryuzofficial ile hayatımın en güzel sürprizlerinden biri olan bu şarkıyı çıkardılar ortaya.. Hep “eylül şarkısı bu” demiştik, yine yeniden birlikte söyledik.. Masalımıza şairlik ettim bu defa, şahitlik eden, dinleyen, paylaşan tüm güzel kalplere sevgilerimle… Yolumuz açık ola.”