Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinem Kobal, Pelin Karahan, Yasemin Özilhan ve Burcu Esmersoy koronavirüs ile çok değişti!

Sinem Kobal, Pelin Karahan, Yasemin Özilhan ve Burcu Esmersoy koronavirüs ile çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Şimdilerde dizilerde göremediğimiz isimlerden Sinem Kobal, Pelin Karahan ve en son Mucize Doktor dışında ekranda yıllardır yer almayan Yasemin Özlihan ve bir dönem dizilerde de boy gösteren Burcu Esmersoy, karantina günlerinde neler yaptıklarını anlattı.

Günaydın’dan Pelin Kaya’ya konuşan ünlü isimlerin koronavirüs salgını nedeniyle bugünleri nasıl geçirdiği hayranları için de önemli bir tecrübe konumunda.

Sinem Kobal, içine döndü hem sakinleşti hem de yavaşlık hissi yaşıyor. Kitap okuyan, müzik dinleyen ve bol bol da dua eden bir Sinem Kobal portresi var. Telaş ettiği konular ise değişmiş. Şimdilerde sağlıklı olma ve birlik duygusu daha da güçlü.

Sinem Kobal, Pelin Karahan, Yasemin Özilhan ve Burcu Esmersoy koronavirüs ile çok değişti! 9

Yasemin Özilhan da virüsten önemli tecrübeler edinmiş. Yaşamı olduğu gibi kabul eden Özilhan, doğanın bir parçası olduğumuz gerçeğinden hareketle bunu reddedince neler olduğunu hatırladığımızı düşünüyor. Tetikte olma hali yaşayan Özilhan, ailece daha fazla bir arada olma noktasını ise olumlu buldu.

Sinem Kobal, Pelin Karahan, Yasemin Özilhan ve Burcu Esmersoy koronavirüs ile çok değişti! 10

Pelin Karahan ise bu süreci sıkıcı bulmayanlardan. Ünlü oyuncu, evde de sporunu yapabildiğini, yemek konusunda kendisini geliştirdiği belirtiyor. Karahan, kuaför ihtiyacı da hissetmiyor zira, kendisi hallediyor. Kıyafet, çanta, ayakkabı bunlar out, sağlıklı ve özgür olmak in..

Sinem Kobal, Pelin Karahan, Yasemin Özilhan ve Burcu Esmersoy koronavirüs ile çok değişti! 11

Burcu Esmersoy da bu süreci kitap okuyup kendisini geliştirerek yaşıyor.Sevdiği insanlarla kaliteli zaman geçirmenin önemini fark eden Esmersoy, köpeği ile ilgilenmenin yanı sıra; müzik, film ve kitap üçlüsünü tercih ediyor. Doğaya karşı daha vazla kıymet bilme halini yaşıyor.