Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Para Aşk neden dünyayı fethetti, Tuba Büyüküskün anlattı!

Kara Para Aşk neden dünyayı fethetti, Tuba Büyüküskün anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Para Aşk dizisi sadece ülkemizde değil, yurt dışında da çok beğenildi, birçok ülkede yayınlandı ve bu sayede de Türk oyunculara yönelik müthiş bir ilgi yaşandı… Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’i başrolde buluşturan dizi hala gündemde. Bunun sebebi de çok başarılı bir yapım olması ve etkisinin bugünlere kadar gelmesi.

Sosyal medya hesabından hayranları ile buluşan Tuba Büyüküstün, Kara Para Aşk dizisiyle ilgili sözleriyle dikkat çekti. Dizinin bu başarısının sebebini de anlatan oyuncu, Engin Akyürek ile ne kadar başarılı bir uyum sergilediklerini de dile getirdi.

Kara Para Aşk neden dünyayı fethetti, Tuba Büyüküskün anlattı! 7

Akyürek ile yeniden bir projede yer almayı da şimdiden istediği ortaya çıkan Büyüküstün, “Bir dönem üniversitelerde bile incelenmişti o iki karakterin arasındaki durum. İlişki açısından çok gerçekçi görünüyor, etkileyici diye. Engin ile güzel bir uyumumuz olmuştu. Tekrar oynamak isterim tabii ki” diye konuştu.

Büyüküstün’ün bu sözleri aslında bir gerçeği yeniden gözler önüne seriyor. Hikayenin etkili ve başarılı olması kadar, başrol oyuncularının da iyi seçilmesi ve birbirleri ile uyumlu olması şart.