Ana sayfa Güncel Haberler Sinem Kobal’ın tercihi kariyeri için iyi olmadı!

Sinem Kobal’ın tercihi kariyeri için iyi olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 yıldır ekrandan uzakta olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, hayranları tarafından eski dizileri ile anılmaya devam ediyor. Selena dizisindeki rolü ile unutulmayan oyuncu, herhangi bir projede yer almayan takipçilerini bir hayli özletti.

Sosyal medya paylaşımları dışında karantina günleri nedeniyle magazinde de yer almayan, evine kapanan Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir hayat sürdürüyor.

Zaman zaman instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mutlu eden Sinem Kobal, güzelliği ile de birçok iltifat almakta. Yeni bir paylaşım yapan Sinem Kobal’ın mutluluk saçan haline binlerce beğeni yapıldı.

Sinem Kobal'ın tercihi kariyeri için iyi olmadı! 7

Takipçilerinin güzelliğini öne çıkartarak yaptıkları yorumlar dikkat çekiyor. Oyuncunun, zaman zaman eski dizilerindeki rolleri de hatırlatılıyor. Ancak 3 yıldır yeni bir projede yer almaması nedeniyle kariyerinde ciddi bir duraklama olması ve popülerliğinin azalmaya başlaması da kaçınılmaz bir sonuç oldu.

Instagram’da 5.5 milyon takipçisi bulunan Sinem Kobal, yeni bir projeye başlasa popülerliğini daha da fazla artırabilir. Özellikle oyuncunun yabancı hayranlarının az olması da dikkat çeken bir başka detay.