Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Sinem Leyla’dan 25 – 31 Mart Haftalık Burç Yorumları

Sinem Leyla’dan 25 – 31 Mart Haftalık Burç Yorumları

tarafından ker_def

25 Mart – 31 Mart haftasının tüm günleri için yorumlarda bulunan Sinem Leyla önemli detaylar vermekte. Sinem Leyla, Billur TV youtube kanalında takipçilerine önemli bilgiler sundu. Haftanın ilk günü olan Pazartesi, güne ay akrep burcunda başlayacak ama gün içinde burç değiştiriyor olacak. Peki yeni günde sizleri neler bekliyor? Gün içinde sizi zorlayan, bir deneyim yaşadıysanız sinirlenmenize sebep olacak enerji yaratabilir.

Sinem Leyla, haftanın ilk günü ve sonrası için çeşitli detaylar sundu. “Sabah saatlerinde beklentimiz yüksek olacak. Özelilkle ikili ilişkilerimizde veya beklenti içinde olduğumuz bir durum oluştu ise beklediğimiz sonuçları göremeyebiliriz. Bu da bizi sinirlendirebilir. Ancak daha sonra sabah saatlerinde iyimser bakacağımız bir enerji gelecek. Biraz daha maceracı, yeni yerler görüp keşfetmeye yönelik bir enerji olacak. Daha motive ve enerjisi yüksek yapı bizi bekleyecek. ”

Sinem Leyla’nın tüm yorumlarını video bulabilirsiniz. Mart Ayının son haftasında neler olacak, bizleri neler bekliyor, denge ve karma bizlere neler yaşatacak?

0:08 , 25 Mart Pazartesi
04:47 , 26 Mart Salı
08:53 , 27 Mart Çarşamba
14:25 , 28 Mart Perşembe
17:27 , 29 Mart Cuma
20:53 , 30 Mart Cumartesi
24:03 , 31 Mart Pazar