Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 25 Mart Pazartesi 199. Bölüm Fragmanı İzle

İkimizin Yerine 25 Mart Pazartesi 199. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 199. bölümüyle 25 Mart Pazartesi günü ekrana gelecek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Dizinin son yayınlanan 198. bölümünde neler olmuştu?

Anandi’nin eğitim mücadelesine Dadisa da destek olur. Dadisa’nın kursa gelmesi herkesi şaşırtır ve Anandi’yi gururlandırır. Anandi, Jagdish ile yaşadığı sorunları unutmak için insanların dertlerine çare bulmaya çalışır. Öte yandan Gauri de, Jagdish ile Anandi’nin resmi olarak ayrılması için avukattan bilgi almaya gider. Gauri, avukatın onu yanlış yönlendirdiğini anlayamaz ve Jagdish ile Anandi’nin boşanmasını ister. Jagdish, elleri ile Gauri’ye yemek yapmış eve gelmesini beklerken, karısının sürekli boşanma konusunu açmasına bozulur.

Künye :
Dizi adı: Balika Vadhu-İkimizin Yerine Oyuncular: Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda, Shashank Vyas, Shashank Vyas, Smita Bansal, Vimarsh Roshan, Neha Marda, Saptrishi Ghosh, Mahima Makwana
Yönetmen: Sidharth Sengupta, Pradeep Yadav
Senaristler: Purnendu Shekhar, Gajra Kottary, Rajesh Dubey, Usha Dixit, Raghuvir Shekhawat, Manisha Singh, Kovid Gupta, Raman Manaktala
Türü: Drama, Romantik