Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’yı buluşturan Gizli Aşk dizisinin kadrosu bomba gibi oldu!

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’yı buluşturan Gizli Aşk dizisinin kadrosu bomba gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yaz döneminde başlayacak olan yapımlardan birisi de Gizli Aşk olacak… Daha önce ismi Gizli Kalsın olarak belirlenen dizi, Gizli Aşk olarak yeniden isimlendirildi… Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal ikilisi bu eğlenceli yapımın başrolünde yer alıyor.

Yaz döneminde öne çıkmayı amaçlayan birbirinden farklı diziler hazırlatan Fox TV, izleyicilerin karşısına eğlenceli ama polisiye bir dizi ile çıkacak. İki sivil polisin yaşadıkları olayların ekrana getirileceği yeni dizinin yapımcısı Aşk Mantık İntikam ile büyük başarı kazanan Yağmur Ünal oldu… No9 Productions firması ile dizi sektörüne son dönemde önemli katkılar sunan Yağmur Ünal, yaz döneminde yine izleyicilere iyi bir alternatif dizi sunmak için büyük çaba sergiliyor.

Gizli Aşk isimli yeni dizinin oyuncu kadrosu da tamamlanmak üzere. Diziye katılan isimleri görenler de çok iyi bir proje olacağına yönelik ilk izlenimi edindi. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ikilisinin uyumunu da çok merak eden izleyiciler, dizide ünlü isimleri bir arada izleyebilecek.

Gizli Aşk dizisinin kadrosunda şu isimler yer alıyor: Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Şebnem Sönmez, Tardu Flordun, Şinasi Yurtsever, Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan ve Ece Dizdar.”

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'yı buluşturan Gizli Aşk dizisinin kadrosu bomba gibi oldu! 7

Sosyal medyada dizi hakkında yorum bırakan izleyiciler,  kadronun çok iyi isimlerden kurulduğunu ve başarılı bir yapım olabileceğine yönelik izlenimler paylaşıyor.

Dizinin ön hazırlıkları devam ederken çok yakın bir zaman içinde de çekimlere başlanması bekleniyor. Gizli Aşk dizisi Fox TV ekranında Haziran ayı içinde izleyicilerle buluşacak.